Jump to content

Зимен трансферен прозорец 2024/25

Recommended Posts

21 minutes ago, Shinobi said:

Възможно е обаче пък да намерим някой който е истински защитник на първо място и също така има дроб да покрива терена до противниковата аут линия без да блести толкова в компоненинтите, в които Трент е силен. За мен това е "по-шампионски" вариант за бег, ама кой ли 'па ме пита :sarcastic:

Такъв "правилен играч" ще го търсим 5-6 трансферни прозореца...

Да наистина, това ме притеснява само, че няма да му купим заместник ами ще хвърляме боб от Брадли да стане топ играч.

Иначе наистина ще загубим малко в атака от липсата на Трент, но ще спечелим МНОГО в защита( ако се купи качествен) .

1 hour ago, flyhorse0906 said:

С много лека ръка започвате да изпращате Трент по живо по здраво.

"С лека ръка" в никакъв случай, предполагам болшинството от феновете искат/ме/ той да остане.

За съжаление е факт, че той сам се изпраща с играта и държанието си от поне два сезона в посока към "приятелката" си, която толкова ухажвахме.

Като ми се праскаш, че си 20 години в този клуб и първото ти желание е да останеш, както и да бъдеш "Капитан", вземи го покажи на практика.

Явно му отесняхме на амбициите и възможностите, а за парите не ми се говори, за некой еврак отгоре да си плюеш на всичко до момента, ами така да бъде... много като тебе минаха и си заминаха.

Попътен вятър към #геймадри и там хълмове ли са, низини, котловини и секви други шитни.

За съжаление звездоманията го превзе, и не е старият Трент от първите му сезони. Намеква в интервютата си , че иска да печели трофеи, и може би като гледа колко  " амбициозно" подхождаме на трансферния пазар , му става ясно че е по-добре да си ходи.

В крайна сметка всеки е прав за себе си.

Има 7 трофея на 25.Зора му е да е  в Звездоландия мадридска.

За мен е най-добре да му се вземат пари и да си ходи.Не го пиша сега под емоция, че не подписва.Преди месеци още го писах пак.От две години насам е една скъпа джаджа в защитата която не си върши работата.Ебал съм ти пасовете.Асистенциите на бековете спаднаха значително със новия стил.Тогава какво остава от Трент освен егото и "искам ,искам искам"

Добре де братлета, в какво точно се изразява звездоманията и държането му, за които твърдите толкова?Събира се всяка вечер с курви, закъснява за тренировки, скатава се по време на тренировки, не уважава съотборниците си и феновете, не изпълнява тактическите указания?В крайна сметка всичко в играта му е до голяма степен плод на указанията на треньора.Шинобката спомена за положението на Езе в мача с Палас.И не само в този мач, а и в други не е в зоната си, защото такива са били указанията на треньора за разиграването в атака.Нали не си мислите, че Трент самоволно си тръгва в напред, ей така си оставя зоната свободна и нарочно не се връща?Кой треньор би търпял такава липса на тактическа дисциплина, още повече и толкова  сезони незнам.И Клоп и очевидно Слот са готови да поемат рискове с включването му в атака, като зоната да му се покрива от други хора.Може и да има някои пропуски в играта един на един в защита, но не смятам, че е толкова слаб футболист, колкото се изкарва.Клоп си го наложи и разви, значи е забелязал повече неща отколкото ние виждаме.

Трябва да св предложи нов договор на Трент, а ако той се направи на кокона, повярвайте ми кълнежите от Анфийлд са хванали бая играчи. И Оуен и Торес и Коутиньо. Въпроса е, че и 3мата с изтичащи договори могат да дадат още минимум 2 години на отбора. Ако някой от тях се направи на интересен - прав им път, като най - интересното за мен е, че Трент е най - лесно заменим от тримата и май той най напира.

Както казва @flyhorse0906 ако Трент си правеше каквото си иска, а не следва указанията и Клоп и сега Слот биха го закотвили на пейката за един Брадли. Трент по никакъв начин не е толкова слаб overall. Има своите трески за дялане, но не е толкова лесно да се прежали. 

Ако вече твърдо е решил да си ходи, е друго. На сила хубост не става. 

Добрата новина е че ръководството, е решило да не допуска такива неща занапред, поне с играчите, които не искат големи заплати.

https://twitter.com/TheAnfieldTalk/status/1843042711877906689

Иначе, дано Трент да си тръгне без пари, ФСГ не заслужават нищо друго.

7 minutes ago, Dacheff said:

Ако се махне Трент, отсега съм готов да заложа пари, че в някои закучени мачове и 0:0 резултат, ще има "ехх, ако сега беше Трент, поне едно от тия центрирания щеше да е гол / тоя фал можеше да влезе / при толкова корнери щеше да е полезен" и т.н. Просто е нарисувано.

Еми ще купим Уорд Праус за 20тина мил от Уест Хям.

Шегата настрана, и мен ще ме е яд ако изпуснем и 3мата заради скръндзавите ни шефове. Ако изтървем 2ма също е пагубно.

Максимума ни е един от тримата.

Отсега го виждам :

" Брадли е готовият заместник на Трент"

" Куанса израстна много и е готов да замени Ван Дайк"

" Киеза е готовият заместник на Салах"

Дано Слот с нещо помогне, че и той е Дъч, та поне ВВД да преподпише...Според мен, сега той е най-незаменимия от 3-мата 🤔 Не, че ще е лошо и Мо да остане, но той отдавна каза, че това му е последния сезон при нас, също като ментора си - Клопо 😉 Коректно, като мъж! 

38 minutes ago, Taipan said:

Дано Слот с нещо помогне, че и той е Дъч, та поне ВВД да преподпише...Според мен, сега той е най-незаменимия от 3-мата 🤔 Не, че ще е лошо и Мо да остане, но той отдавна каза, че това му е последния сезон при нас, също като ментора си - Клопо 😉 Коректно, като мъж! 

Каза, че никой не е говорил с него за нов договор. А това, че Слот е холандец няма значение, нямаме пари за големи заплати, затова ще си идат и тримата.

1 hour ago, Taipan said:

Каза ,че като няма преговори още за договор , то си играе като за последен сезон и ще видим. Натисна за преговори тогава.Не е обявявал, че не иска да остане.

И тримата за мен искат , ама искат още пари.

Който му се играе за нас ,ще остане.Хендо имаше договор до 35 , Кара до 35 , Стиви до 35, Милнър до 37.

Договори се дават ,но заплатата е оставала същата ,а при Мили бе намалена след 35 дори.

3-мата от запаса искат кинти отгоре и изнудват отбора в момента.Джини се опита и му свърши договора. Много просперира след това.6 месеца след това примолваше по интервютата как е направил грешка .

За ТАА това е последен голям договор в отбора ,НА 25 е и един 5 годишен договор го слага в групата на 30+ след това.Другите двама и те финансово са се забравили.Ако искаха да са подписали вече.Всичко е извиване на ръце щото така ги съветват.Горките бедняци

Защо да е извиване за заплати? Все едно точно тези 3мата не си заслужават увеличението ли? Топ футболисти, които могат да обърнат развоя на всеки мач, ще има да се чудим другия сезон без тях как да печелим. 

Аз викам да не обвиняваме играчите и/или ръководство докато не стане ясно дали напускат или остават. След това може 🙂

И двете страни за мен си имат някакви доводи и дърпат чергата към себе си. 

При условие, че и тримата имаха изказвания около и малко след мача с мангалите, че искат да останат, някак си, ме изненадва информацията, че има контакт, ма няма развитие? Мирише ми на лоу-болване от директорите относно заплатите и накрая и тримата ще теглят по една майна и ще си тръгнат, което ще е катастрофа за този отбор. 
От това. което чета за Трент от наши фенове се чудя дали гледаме един и същ спорт. По подобен начин се плю Суарес, като го наказаха с 10 мача заради Евра и чак се вадиха статистики колко точки сме спечелили с него и без него и даже се вадеше заключение как с Керъл само сме били по-добре... Горе-долу същото ми се струва и сега. 

Тъкмо гледам, че Карвахал е скъсал задна кръстна връзка и няма да играе 1 година. А когато се оправи ще е на 33. Арнолд може още зимата да се окаже на юг.

Което, естествено, ще е още един огромен камък в градината на нешибаните американци.

4 hours ago, Taipan said:

И тримата са незаменими към момента. Нито имаме широк състав, нито сме склонни да харчим повече за качество и заплати. Това са 3ма играчи на световно ниво. Това, че искат по-добри условия е разбираемо.

Двама от тях сигурно получават последния си договор за клуба и нормално да искат да се възползват. А и тук според мен е въпрос и на чест. Все пак те имат голям принос за клуба, както на футболно ниво, така и в маркитингово, а и носят престиж. Със сигурност това са 3ма от любимците  а феновете на Ливърпул, а и сред тези на ВЛ. 

2 hours ago, KrisTerz said:

Защо да е извиване за заплати? Все едно точно тези 3мата не си заслужават увеличението ли? Топ футболисти, които могат да обърнат развоя на всеки мач, ще има да се чудим другия сезон без тях как да печелим. 

Интересно как бихме ги заменили? Горе-долу приличен заместник на Салах ще е минимум 50 млн паунда. Ще взема и заплата. Ако искаме да е приличен, тогава тази заплата също няма да е малка. Да не говорим за риска да се окаже тип Кейта, Дарвин, Собослай, Тиаго и т.н. Подобно е положението и с Дайк и Трендо.

Единствената причина да не искаме да даваме големи заплати на доказани футболисти е, да не поискат и другите. 

Не мога да схвана как все нямаме пари за трансфери, пък пуснахме с лека ръка и Джан, и Вайналдум. Кейта и Оксиморона, пък, ги чакахме докато им изтекат договорите. Толкова ли пък непродаваеми да бяха?! Поне наем да им бяха намерили! Сега и Дарвин ще го чакаме до края на договора с надежда да се научи...ма на заплата! А пари за заплати на тия тримата, дето са твърди титуляри- няма!

Какво толкова го мислите Трент, не мога да разбера. Аз нямам против да се махне, проблем е единствено това, че ще е без пари. Добър е, важен е, може да реши мач или два, но е мноооооого далеч от незаменим. Дори в много случаи е тежест за отбора, дори и в атака. 

И на мен от тримата, най няма да ми е мъчно за Трент.

Трент ми допадаше много в първите му сезони, пак го разминаваха от време на време, но поне тичаше и се стараеше да поправи стореното, но в последните няколко вече не си дава грам зор и няма как да го подкрепям.

Ако имам 2 свободни часа ще ви извадя поне 20 ситуации , където ни вкарват главно заради него, и то в един момент търпението се изчерпва. 

Един бърз пример:

Едит: Намерих и още едно

Още един едит, взех да влизам в ритъм, намирам ги хаха.

Трябва да намеря и един с Милан, Селсмакер ни вкара тогава

Намерих гола, на 00: 57 си пуснете .