Jump to content

Зимен трансферен прозорец 2024/25

Recommended Posts

11 minutes ago, flyhorse0906 said:

Аз пък незнам за краен бранител дето да не се случва да го разминават.Дали има такъв дето всеки един мач си печели всички единоборства "един на един".С кой ще заместим Трент?Ние толкова години читава резерва не му осигурихме кво остава за директен заместник.

Намери ми подобни компилации в Тубата на Патрис Евра, Дани Карвахал, Уокър или дори на наш Робертсън.

Трент е отчайващ в защита братле.

Едит:

Спомнете си финала с Реал и гола на Винисиус, ако разменим фланга и Робо е там, гол няма да падне 100%.

1 hour ago, pehotineca said:

Намери ми подобни компилации в Тубата на Патрис Евра, Дани Карвахал, Уокър или дори на наш Робертсън.

Трент е отчайващ в защита братле.

Едит:

Спомнете си финала с Реал и гола на Винисиус, ако разменим фланга и Робо е там, гол няма да падне 100%.

Няма как да знаем. Ако бяха разменени и паднал гол, то критиката към Трент щеше, че през неговата зона е пробито и той е допуснал паса. 

1 minute ago, Stivi_G said:

Няма как да знаем. Ало бяха разменени и паднал гол, то критиката към Трент щеше, че през неговата зона е пробито и той е допуснал паса. 

Окей хайде, за този гол може и да е така. 

Ти и аз ако имахме шанс да играем за Ливърпул , сигурно щяхме да изорем терена.

Трент даже не се потва в някой мачове, а говори че бил фен от дете, мечтаел да бъде капитан един ден а-у .. ей това дразни най-много.

За мен е най-важен Ван Дайк, той трябва да остане докато Куанса се развие.

Салах според мен трябваше да си ходи това лято за макс пари, заедно с Дарвин. Няма как да знаем в момента какви пари иска - може и Хенри да дава обидно малко, може и Салах да иска 3 годишен договор с нереално голямо увеличение на заплатата. Тук според мен решението трябва да се вземе на база 2 фактора - дали имаме добър заместник, който да привлечем, по-добър от този от Дортмунд примерно и какво мисли Слот. Ще бъде малоумно Салах да остане за мега пари и примерно в следващите 3 години да се превърне в тежест за Слот. Аз тук се доверявам на Едуардс.

Трент ще бъде поредният след Оуен и Мака, който си тръгва. Скаузерската чест е само докато заиграе в 1вия тийм. И тук важи написаното за Салах по-горе - не знаем какво му предлагат и какво той иска. Той е най-лесно заменим от 3мата - не защото ще намерим друг защитник с такива пасове, а защото можем и да минем без тях ако заместникът му се справя добре в защита. Това е все едно да държиш кьопав вратар, защото играе добре с крака. Не си спомням някой да е ревал за Рейна при положение, че беше номер1 заедно с Нойер за най-добро изнасяне на топката.

П.С, сигурен съм, че няма подобно клипче за краен топ защитник на 25год с такива намеси като тези по-горе. Направо ми извадиха очите. @pehotineca закова с тия клипове.

Точно така е както е написал колегата @pehotineca ,според мен също.

Ей това е дразнещо, не се раздава за черната работа ,затова казваме че звездее. Даже като му видя физиономията като ще бие пряк и ти иде да му отвъртиш един с опакото на ръката,ще кажеш ,че по 15 гола вкарва.

Преди две ако не и 3 години започна да го прави в онзи сезон когато едвам хванахме 4ката .Вече не му се тичаше. Да, вкарва и асистира ама колко на нас ни вкарват заради него и да ,смятам ,че повече пречи и то не от днес.Едиствено ,че може да не му вземем пари иначе чакам нормален десен бек и даже предпочитам.Например един като цимикас ама в дясно дори ще е по добре.

Tрент понякога даже не е потен.Всеки бек го разминават ,много ясно.Ама като ги разминат се втурват през глава назад.Нашия с леко кросче и подскачаща косица ..иде... иде.. докато стигне наказателното ,то алисон спасил.

Едит:ДА добавя и подписването на тениски на Реал лятото.Ебем ти фена от дете,ебем ти капитанските желания.

27 minutes ago, oZZy said:

Няма как да знаем в момента какви пари иска - може и Хенри да дава обидно малко, може и Салах да иска 3 годишен договор с нереално голямо увеличение на заплатата.

А може и в целия свят да няма нито един футболист, който да подсили Ливърпул, затова бяхме единствения отбор от Топ5 първенствата, който не купи нито един играч това лято. Хайде стига с тия глупости. На базата на това как се ръководи финансовото дружество, известно още като футболен клуб Ливърпул, то е напълно резонно да се предположи, че и на Салах, и на ВВД са предложени максимум 2 годишни договори с двуцифрен процент намаляване на заплатата. При Трент вероятно е нещо от рода на 200к на седмица. Хубавото е, че агента на Салах май е от тия, които не си мълчат, та най-вероятно когато Салах си иде, ще разкрие какво са му предложили.

Ние няма как да знаем кой какво иска и какво му се предлага на практика.Може пък разминаванията да са в срока на договорите или някои други неща.Така че да твърдим че някой върти клуба е малко прибързано.

Много ясно, че няма да им дадат 5 6 7 години договори.За тяхната възраст е нормално да са 2 г отгоре над сегашния договр и след 2 г да се преразгледа пак на база в какво положение са.Реал и те така даваха на модрич ,крос и т.н. Не са били 7 г договори.Малко по малко е.Ако имат илюзии за броя години значи живеят в дисниленд.

Клипчетата, които пехотинеца качи бих ги пиннал в темата на момчето, редом до бруталните изпълнения в предни позиции разбира се.

И да се замислим всички вкупом ей така - това краен защитник ли е, фалшив бег който реално е крило (ама не е) или е импостър-халф - такъв дето става халф когато му е удобно да си опъне марков пас на някъде си, или да изтумби някоя рикоширала топка в мрежата. Впрочем някой може ли да ми каже каква е позицията на Трент?

Стига го защитавали толкова вече? Нима не помните как Матип и Хендерсън в прайм отбора на Клоп трябваше да работят извънредни часове, за да може малкото гъзе да влезе в обектива на камерите с марковите си изпълнения. Тия двамата обаче си имаха и основни роли - да си покриват собствените позиции и периметри.

Стига. Готини неща прави, вече дори не ги и прави де. И с неможенето си и нежеланието си в основната му роля на краен защитник е повече в тежест в днешни дни, като при Слот няма пълен кредит за своеволие като при Клоп.

И да звездее. Говори глупости по интервюта, които изобщо не се връзват с представянията му. За тези които харесват да четат между редовете е очеизвадно - пича иска да е евтина звезда. Реалче, нещо така по-разпознаваемо в био-то ig, съни спейн и т.н.

И пак проблема тук с него не е че той е незаменим, проблема е че няма да му вземем толкова за колкото реално се продават такива инфлуенсъри в днешния свят. И тва ше е тъпо.

1 hour ago, nikiniki said:

За тяхната възраст е нормално да са 2 г отгоре над сегашния договр и след 2 г да се преразгледа пак на база в какво положение са.

Салах е със седем години по-млад от Модрич, на 32 е, не е на 36. Спокойно може да изкара още поне 3 години на най-високо ниво, вижда се, че дълголетието на спортистите расте постоянно. Да пенсионираш футболист на 32 през 2024 звучи абсурдно, особено когато това е звездата на отбора ти.

18 minutes ago, Shinobi said:

И да се замислим всички вкупом ей така - това краен защитник ли е, фалшив бег който реално е крило (ама не е) или е импостър-халф - такъв дето става халф когато му е удобно да си опъне марков пас на някъде си, или да изтумби някоя рикоширала топка в мрежата. Впрочем някой може ли да ми каже каква е позицията на Трент?

Това няма абсолютно никакво значение. Няма такава дискусия. Не става въпрос дали Трент е най-великия бек играл за Ливърпул или е просто инстаграм звезда. Той няма да напусне, защото е ненужен или защото отбора ще прави някакви концептуални промени в начина си на игра. Ще напусне, защото отбора ни не може да си го позволи чисто икономически. Затова е и все тая дали ще го продадем за 80 милиона евро или ще си иде без пари, ние пари за играчи пак няма да имаме.

В тоя отбор има петима играчи, за които може да се спори, че са от световна класа и могат да играят във всеки един отбор, това са Алисон, ТАА, ВВД, Салах и МакАлистър, на трима от тях вероятно няма да им се дадат необходимите договори, за да бъдат задържани, на един вече му се купи заместник. Проблема тук е много по-дълбок от това каква е позицията на Трент. А с аржентинеца очаквам същия цирк до около 2 години, дали ще е за нов договор, дали ще е защото му е писнало и иска да се маха.

Прав е колегата! Политиката която водим е отвратителна и не отговаря за стандартите на гранд като Ливърпул. От там идва и недоверието на звездите в отбора и малко по малко всеки ще иска да си ходи. Това е нормално, но ако взимаш класа, за да заместиш друга такава. А не като Киеза -> Салах. Все едно заменяш кон за кокошка.

@WeltAmSonntag

: Liverpool set to make a move for Omar Marmoush (25) from @EintrachtFrankfurt. The Egyptian forward has been on @LFC’s radar for some time and is having an impressive start of the season

Тоя може да го бива, 8 гола и 4 асистенции има за 6 мача само в Бундеслигата, сега на Байерн два гола и асистенция е направил, освмте гола са от 4 очаквани, тоест може и да е с хубаво удар, макар че и Дарвин знаем как дойде.

Играе и с двата крака, като гледам и изглежда голаджия.

3 minutes ago, Plovdiv_1926 said:

Тоя може да го бива, 8 гола и 4 асистенции има за 6 мача само в Бундеслигата, сега на Байерн два гола и асистенция е направил, освмте гола са от 4 очаквани, тоест може и да е с хубаво удар, макар че и Дарвин знаем как дойде.

Да ,както писахме скоро , че номер 9 вероятно е приоритет вече спрямо халф.Особенно ,че нападателите ни не вкарват особенно ,а и това е очаквано като нямаме типичен 9 за ролята което Слот иска.На този стата е луд този сезон.Не съм го гледал ,но Салах ,ще дава акъл там .

4 minutes ago, nikiniki said:

Да ,както писахме скоро , че номер 9 вероятно е приоритет вече спрямо халф.Особенно ,че нападателите ни не вкарват особенно ,а и това е очаквано като нямаме типичен 9 за ролята което Слот иска.На този стата е луд този сезон.Не съм го гледал ,но Салах ,ще дава акъл там .

Тоя ще е играч само като му гледам половината голове. Не ги баца със сила, а са премерени и насочени удари.

Все пак знаем Байерн как пускат всякакви таланти, миналия сезон 12 гола и 6 асистенции, сега се е устремил с 20+ голове и десетина асистенции, като нищо ще го прилапат за заместник на Кейн.

Дано покрай салах иска да се доказва в същия отбор.Тоя няма да е под 50м.Ама за нападател си струват.

Ще е края на Нунез , то някой ще си иде ако тоя се вземе.

Нашата работа е - гладна кокошка просо сънува. Първо ще трябва да изчакаме да се продаде Алисон ( единствения от когото може да очаква кеш ), послед Салах и бекчето да освободят парите за заплати и чаааак тогава може да се вземе някой. Хора в нападение си имаме, кой колко работа ни върши вече е друг върпос. 

11 hours ago, AllYouNeedIsKlopp said:

Това няма абсолютно никакво значение. Няма такава дискусия.

В случая грешката е моя понеже в за темата, в която сме  съм писал мнението си в тази на Вячеслав Ярош и то в голяма степен се припокрива с казаното от теб.

Мислите ми за Трент пък трябваше да си ги напиша в неговата си тема.

23 hours ago, tsbalabanov said:

При условие, че и тримата имаха изказвания около и малко след мача с мангалите, че искат да останат, някак си, ме изненадва информацията, че има контакт, ма няма развитие? Мирише ми на лоу-болване от директорите относно заплатите и накрая и тримата ще теглят по една майна и ще си тръгнат, което ще е катастрофа за този отбор. 
От това. което чета за Трент от наши фенове се чудя дали гледаме един и същ спорт. По подобен начин се плю Суарес, като го наказаха с 10 мача заради Евра и чак се вадиха статистики колко точки сме спечелили с него и без него и даже се вадеше заключение как с Керъл само сме били по-добре... Горе-долу същото ми се струва и сега. 

Доста хора не се замислят, че точките и победите се печелят с голове. А Трент е от играчите с най-голям принос, макар и като бек. Това ще отвори дупка в общия брой голове на отбора, която не се знае как ще запълним. 

19 hours ago, flyhorse0906 said:

Аз пък незнам за краен бранител дето да не се случва да го разминават.Дали има такъв дето всеки един мач си печели всички единоборства "един на един".С кой ще заместим Трент?Ние толкова години читава резерва не му осигурихме кво остава за директен заместник.

Точно! Някои хора ще ти кажат, че не намираме заместник, защото търсим номер две, ама ако търсим титуляр и ще потекат парите за нов играч. Все едно не си знаем стоката. Ще чакаме на Брадли и пак ще търсим номер две. 

А относно позицията на Трент - вие как си го представяте това? Че пичагата си цъка където му скимне по игрището и той самосиндикално си решава къде му е кеф да иде? Тоест няма треньор, който да му дава тази свобода? А му я дава може би с причина... 

2 hours ago, Dacheff said:

...точките и победите се печелят с голове. А Трент е от играчите с най-голям принос, макар и като бек. Това ще отвори дупка в общия брой голове на отбора, която не се знае как ще запълним. 

Това изобщо не е сигурно. 

По-вероятно е да вкарваме горе-долу пак толкова, но и да допускаме по-малко.

А представи си, ако Дарвин си оправи мерника какво би станало. 

И аз мисля ,че пак ще си вкарваме толкова.Не го виждам ,чак да допринася кой знае какво.Бие корнери и не преки.Ако не е той ще е друг и асиситенциите ще ходят другаде.Единствено преките удари ще липсват ,че няма кой ама той Трент не е Жуниньо от Лион наяремето.Вкарва 2 на година.

В защита сме рехави в дясно и често фокусират атаките си от там.Нотингам от къде вкараха, щото не беше от ляво или ценъра

По спомен карам ,нахлуха в дясно мина към центъра малко и я врътна.Къде беше подписвача на мадридски тениски

42 minutes ago, nikiniki said:

По спомен карам ,нахлуха в дясно мина към центъра малко и я врътна.Къде беше подписвача на мадридски тениски

Беше преместен в халфовата линия, в неговата зона в отбрана беше влязъл вече Брадли и негова е грешката за гола.Някой път се плюе само по инерция...