Jump to content

Зимен трансферен прозорец 2024/25

Simply Red

Recommended Posts

Едва ли има треньор, който да разрешава на който и да е играч да се мърдосва по терена. Хеле пък и защитник.

Само Меси съм виждал да е освободен от защитни функции.

И не ми сравнявайте Арнолд с Джерард!

22 hours ago, Dacheff said:

Трент асистира само от корнери? Корнерите са му сигурно 5% от общия брой асистенции. 

80 * 5 % = 4

Тоест, спороед теб той има само 4 асистенции от корнери? От може би 1000 корнера, които е изпълнил? Веднага да му се забрани да бие повече корнери, тогава!!

След като отказа на Ливърпул, Субименди реже и Манчестър Сити

Ето отряза нас, Мюнхен, Арсенал сега и Сити явно.

https://liverpool.gong.bg/football-sviat/ispania/multimedia/video/sled-kato-otkaza-na-livyrpul-subimendi-rezhe-i-manchestyr-siti-812696

И къде ще отидат асистенциите на Трент, че ми е интересно? Щото в нашия отбор има 3-ма, които изпълняват коренри и статични - Трент, Костас (когото с лека ръка го махаме, ама като играе доста често асистира) и Робъртсън, който все по-рядко играе? Нали левия бек ся е модерно да е централен защитник с ляв крак и т.н. глупости, та в даден момент и типичните ни леви бекове няма да са на терена. Кво правим тогава? 

58 minutes ago, tsbalabanov said:

И къде ще отидат асистенциите на Трент, че ми е интересно? Щото в нашия отбор има 3-ма, които изпълняват коренри и статични - Трент, Костас (когото с лека ръка го махаме, ама като играе доста често асистира) и Робъртсън, който все по-рядко играе? Нали левия бек ся е модерно да е централен защитник с ляв крак и т.н. глупости, та в даден момент и типичните ни леви бекове няма да са на терена. Кво правим тогава? 

Ами то защитници да бият корнери и не преки свободни за центрирания не е типичното.Обикновенно това са халфовете.За корнерите като гледам Салах какъв мек и фин пас има ,бих го пробвал,и без това при корнери седи и гледа най вече.Освен това Мака и Собо си бият корнери ама не в Ливърпул.Има кой да ги бие и асистенциите от не преките и от корнерите ще се изнесат другаде.

Обаче да не слагаме каруцата пред коня.ТАА според мен му се седи ,но гледа да издои на макс за договора.Ще си ги бие той още 5 6 7 сезона .Това е по вероятното.

1 hour ago, tsbalabanov said:

Нали левия бек ся е модерно да е централен защитник с ляв крак и т.н. глупости

Това не са глупости, това си го има открай време и е похват, който балансира един отбор. Единият бек е силно офанзивен, а другият може да играе и като централен защитник и се оформя тройка отзад при владение на топката.

Хендерсън, Фабиньо, Вайналдум и Милнър просто бяха прекалено добри. Освен тяхната работа в отнемането на топката, което беше феноменално, освен головете и асистенциите им които не бяха никак малко, но доста често фокусирани в първия гол за отбора, тези хора вършеха работата и на този въпросен трети човек и необходимостта от него беше отпаднала. Така отборът на Клоп системно имаше трима нападатели и два бека в чуждото наказателно поле. 

On 8.10.2024 г. at 13:43, Dacheff said:

Доста хора не се замислят, че точките и победите се печелят с голове. А Трент е от играчите с най-голям принос, макар и като бек. Това ще отвори дупка в общия брой голове на отбора, която не се знае как ще запълним. 

Именно за това се замислям. Аз не съм доволен от Трент и фенски го критикувам именно за играта му в атака. 

Откак започнаха експериментите с влизането в центъра числата в атака са много ниски. 

Трент директно каза в интервю миналата година, че иска и предпочита да направи перфектната асистенция пред това това да направи няколко. 

Видяхме го срещу аталанта миналата година - взима топката и Боци напред. Срещу Форест миналия месец - същата работа. 95-минута, дават му топката в нашата половина, пред него 30 метра свободно, Форест са наредили 11 човека с собственото наказателно и той вместо да напредне, решава да прави пас 50 метра към двама наши, стоящи между 5 противника. Айде бягай. 

Искам да остане, но да играе като бек, а не халф. 

• 3 weeks later...

принца на Египет е феноменален играч според приятели фенове на Франкфурт. Ако го вземем за 50 милиона и е на половина толкова добър колкото те казват е направо супер сделка. 

9 minutes ago, behemoth said:

принца на Египет е феноменален играч според приятели фенове на Франкфурт. Ако го вземем за 50 милиона и е на половина толкова добър колкото те казват е направо супер сделка. 

И аз това чувам, че бил много добър тоя. То ако го вземаме трябва да е сега, докато Салах е в отбора, дето се вика още зимата да го вземем, че лятото пак няма да стигнат парите....

5 hours ago, blunt said:

Мармуш май не е добро момче, а тук във форума нали само добри момчета искаме в отбора?

Не съм чел никъде да е лошо момче. Имаш ли някакво инфо ?

1 hour ago, blunt said:

Като вкара гол, често си съблича фланелката. Не ми е приятен.А и името му... Pass.

Мисля, че основния фактор за привличането на даден футболист не е името. 

Тъпо ми е като коментираме трансферните слухове тук, защото мислим кой играч би ни подсилил , кой би паснал на стилът на игра и тн.

Директорите ни обаче гледат от друга гледна точка.

Дали играчът се продава за под себестойността си?

Дали играч се продава евтино , но има потенциал да се продаде за повече пари?

Дали продава фланелки в Япония или Корея например?

Тъжничко ми е такова ..

Английският футболен клуб Ливърпул се е свързал с представителите на Орелиан Чуамени за потенциален трансфер от испанския Реал Мадрид, съобщава британската медия "Дейли Експрес". Мърсисайдци искаха да привлекат французина и преди преминаването му на "Сантиаго Бернабеу", а според информацията те ще направят повторен опит следващото лято.

Нещо напоследък май е много зле Чуамени. Неслучайно искат да го махат. Ма не бих се разсърдил, де. Показал е, че я може играта, няма да се учудя ако се разкара от там пак да почне да играе силно.