Jump to content

Зимен трансферен прозорец 2024/25

Simply Red

Recommended Posts

Камавинга е по-добрият футболист и малко по-различен. А го взеха за в пъти по-малко. Иначе, Чуамени е по-добър за Реал като защитник, отколкото за халф, така че ето, можем да запълним две дупки с 1 трансфер. Може пък при нас да покаже пълния си потенциал, все пак в Реал се играе по-трудно.

Не мога да реша за или против, ама халф е добре дошъл на мястото на Ендо.

А има ли изненадани, че същия тоя ОРЕЛеан е контузен и ще пропусне над 5-6 мача, башка и мача с нас. Ние май като видим някой контузен и си викаме "тоя ша е по-евтин, давай да скачаме". Фиши ми е тая новина, ама поне нещо се говори, дано наистина скочим за 1-2 зимъска.

Да не се вземе халф януари ще е престъпно предвид развитието на сезона за момента, а и факта, че реално в центъра се ротират четирима души, с Ендо непомирисващ терен освен за петина минутки и контузения Елиът.

Чуамени, колкото и Реал да иска да го продаде, вече след поредната им тежка контузия на защитник отпреди няколко дни, няма да го пуснат зимата.

Зубименди, разбира се, уж оставал основна цел. Ако загубим още време за някой, който не знае какво иска, ще е глупаво. Тоя пак ще чака лятото да види Барселона към кого ще насочат усилията си. Реал пък уж искали Енцо Фернандез, ама може и те да се пробват за Зубименди.

Отново някакви сайтчета си пишат за Барела. Че даже и цена са му сложили там от 80 млн евро. Не вярвам.

От Италия все пак може да се купи зимата, особено от отбори, чийто сезони свършиха като Милан и Рома, ама в тия 2 отбора няма един читав халф. Дори за резерви не бих ги взел на Милан и Рома халфовете, което говори много лошо за тия отбори. Едерсон от Аталанта?

От френското само халфовете на ПСЖ стават, тоест не може да има игра там, иначе със сигурност Слот ще си хареса от тях някой. В другите отбори е много слабо. Аз, иначе Какре от Лион го смятам за интересен играч.

На Леверкузен сезонът им свърши за нещо значимо. Ще се борят за места в ШЛ, а в Европа пак ще ги надупи някой като Аталанта. Слот търси ли атакуващ халф? Тогава да вадим пачките за Вирц, хаха. Паласиос иначе ще пасне на Слот, си мисля. Джака иначе им е първото име, като Алонсо обявява състава за следващ мач, ама ясно, че на такава възраст няма да се взима.

Португалското? Макар че това май важеше за миналите директори, Хюз не го знам на кои първенства е фен. В португалското би трябвало да има някой "диамант", ама и си представям Руй Коща как ни дава Ренато Санчес на примоция и ми ставя лошо. Той, впрочем, пропусна да почерпи форума от "хууту" за трансфера на Дарвин.

Такива важни трансфери се правят лятото. Зимататрудно ще е да се поправи допуснатата грешка от лятото... Очаквания нямам, ама дано има приятна изненада.

За Субименди май точат лиги от МС.

Нашите защо не вземат като свободен агент Матип? Подписваш за плащане при игра и това е. Ще бъде приет от всички и няма да е под натиск да е винаги на линия и да се доказва.

6 hours ago, blunt said:

Чуамени, колкото и Реал да иска да го продаде, вече след поредната им тежка контузия на защитник отпреди няколко дни, няма да го пуснат зимата.

Зубименди, разбира се, уж оставал основна цел. Ако загубим още време за някой, който не знае какво иска, ще е глупаво. Тоя пак ще чака лятото да види Барселона към кого ще насочат усилията си. Реал пък уж искали Енцо Фернандез, ама може и те да се пробват за Зубименди.

Отново някакви сайтчета си пишат за Барела. Че даже и цена са му сложили там от 80 млн евро. Не вярвам.

От Италия все пак може да се купи зимата, особено от отбори, чийто сезони свършиха като Милан и Рома, ама в тия 2 отбора няма един читав халф. Дори за резерви не бих ги взел на Милан и Рома халфовете, което говори много лошо за тия отбори. Едерсон от Аталанта?

От френското само халфовете на ПСЖ стават, тоест не може да има игра там, иначе със сигурност Слот ще си хареса от тях някой. В другите отбори е много слабо. Аз, иначе Какре от Лион го смятам за интересен играч.

На Леверкузен сезонът им свърши за нещо значимо. Ще се борят за места в ШЛ, а в Европа пак ще ги надупи някой като Аталанта. Слот търси ли атакуващ халф? Тогава да вадим пачките за Вирц, хаха. Паласиос иначе ще пасне на Слот, си мисля. Джака иначе им е първото име, като Алонсо обявява състава за следващ мач, ама ясно, че на такава възраст няма да се взима.

Португалското? Макар че това май важеше за миналите директори, Хюз не го знам на кои първенства е фен. В португалското би трябвало да има някой "диамант", ама и си представям Руй Коща как ни дава Ренато Санчес на примоция и ми ставя лошо. Той, впрочем, пропусна да почерпи форума от "хууту" за трансфера на Дарвин.

Такива важни трансфери се правят лятото. Зимататрудно ще е да се поправи допуснатата грешка от лятото... Очаквания нямам, ама дано има приятна изненада.

Аз не изключвам един изненадващ ход с Балеба, отношенията с Брайтън са добри, уж и нашите пращаха скаути да го следят във Франция. Доста интересен играч е, въпросът е, че не им е твърд титуляр още. Иначе според мен цел номер 1 е планинарят, като факта, че още не е подписал договор със Сосиедад може и да говори за някаква уговорка.

Според мен ще се вземе халф зимата и лятото очаквам някакъв нападател тип Жоао Педро/ Мармуш предвид контузиите на Жота освен ако Нунез не се преобрази коренно за 7-8 месеца дотогава, който повече влиза в ролята на Фирмино. Ще видим и от изтичащите какво ще трябва да се заменя де, ама ще е глупост Салах и Ван Дайк да не с с топ приоритети, имат поне 2 години футбол на това ниво и двамата.

4 hours ago, thekop said:

За Субименди май точат лиги от МС.

Нашите защо не вземат като свободен агент Матип? Подписваш за плащане при игра и това е. Ще бъде приет от всички и няма да е под натиск да е винаги на линия и да се доказва.

Матип си прекрати кариерата като не си намери отбор. 

А да не се окаже, че около Етихад има планини? Сами около Анфийлд ни пари, ни планини, само жентълменски уговорки. 

Едно от нещата от подкаста на Бобката от вчера, които много ми хареса. Ще видим дали накрая ще е прав. Субаменди на практика е свободен ако му се активира клаузата, както и всеки друг играч с клауза, която може да се активира през януари. Само че това важи не само за Ливърпул.

8 hours ago, Stojkica said:

Едно от нещата от подкаста на Бобката от вчера, които много ми хареса. Ще видим дали накрая ще е прав. Субаменди на практика е свободен ако му се активира клаузата, както и всеки друг играч с клауза, която може да се активира през януари. Само че това важи не само за Ливърпул.

Не работи така, има два вида клаузи, в Испания клаузата не е на ниво клуб-клуб, а е вид откупна клауза на ниво клуб-играч, тоест трябва Зубименди да се снадби с едни 60 милиона в сметката и да ги преведе на Сосиедад, за да откупи правата си. Затова и има много малко подобни трансфери тип Неймар и Партей, винаги се стига до драма със старите клубове.

On 11.11.2024 г. at 8:52, Plovdiv_1926 said:

Аз не изключвам един изненадващ ход с Балеба, отношенията с Брайтън са добри, уж и нашите пращаха скаути да го следят във Франция. Доста интересен играч е, въпросът е, че не им е твърд титуляр още. Иначе според мен цел номер 1 е планинарят, като факта, че още не е подписал договор със Сосиедад може и да говори за някаква уговорка.

Според мен ще се вземе халф зимата и лятото очаквам някакъв нападател тип Жоао Педро/ Мармуш предвид контузиите на Жота освен ако Нунез не се преобрази коренно за 7-8 месеца дотогава, който повече влиза в ролята на Фирмино. Ще видим и от изтичащите какво ще трябва да се заменя де, ама ще е глупост Салах и Ван Дайк да не с с топ приоритети, имат поне 2 години футбол на това ниво и двамата.

Колега, ще отговоря хумористично на точно твоето мнение, щото ме е хванала лигнята и точно то ми попадна. Иначе ми допада 

Та, вие представяте ли си отбор със Сокерес, Скарамуш, Кулеба и още такива кръстени- недокръстени... Достатъчно ни е, че си имаме Мамардашвили ( нема да ви казвам как ми звучи, че е наш и ще отнеса не доживотно, а до десет животно наказание). Те не са виновни, че така са кръстени, ама...все пак родителите им можеха да си ползват чутурите по-добре. 

Е, сега чичо Дони ке стане президент, да заеме се получи от бай Тошо и да прекръсти такива недокръстени с некакви нормални имена. Бай Тошо прекръсти хора с истински, нормални имена като Осман, Джейлян, Ибраим, Иса, та Дончо ли няма да прекръсти тия? 

След тежка вътрешна борба приех мъж да се казва Силва (щото Силва по родния ми край обикновено е цепеняк в който да си хвърлиш семето с кеф), ама отрам-нататък ми е все по-трудно!

NEW:

Liverpool have asked for permission from Bournemouth to enter preliminary talks with Hungarian full-back Milos Kerkez.

[M4 Sport, via @HunFootballXtra]

Унгарските медии съобщават, че имаме интерес към Милош Керкез.

13 hours ago, paton said:

NEW:

Liverpool have asked for permission from Bournemouth to enter preliminary talks with Hungarian full-back Milos Kerkez.

[M4 Sport, via @HunFootballXtra]

Унгарските медии съобщават, че имаме интерес към Милош Керкез.

При победата им срещу Сити преди 2 кръга игра невероятно. Доколко е постоянен обаче нямам наблюдения.

На Керкез му изтича договора през лятото. Не вярвам при това положение да дадем каквито и да е пари. Ще го вземем лятото от битака, щото на директорите бонусите зависят от това колко са спестили и колко са оптимизирали.