Jump to content

Как оценявате зимния трансферен прозорец за Ливърпул?

Stojkica

Как оценявате зимния трансферен прозорец за Ливърпул?  

24 members have voted

1. 1. Как оценявате зимния трансферен прозорец за Ливърпул?

• Слаб /2/
      16
    • Среден /3/
      1
    • Добър /4/
      1
    • Мн. добър /5/
      1
    • Отличен /6/
      5

Recommended Posts

След като трансферния прозорец затвори, нека всеки си даде мнението за него. Как оценявате новопривлечените играчи? Как оценявате работата на управляващите отбора /a.k.a/ пионките? Как оценявате работата на собствениците и какво мислите за реинвестирането на рекордните приходи от ШЛ?

9 minutes ago, Stojkica said:

След като трансферния прозорец затвори, нека всеки си даде мнението за него. Как оценявате новопривлечените играчи? Как оценявате работата на управляващите отбора /a.k.a/ пионките? Как оценявате работата на собствениците и какво мислите за реинвестирането на рекордните приходи от ШЛ?

Ричката Хюзов, изглеждаше много добре онзи ден пред камерите. 

Ако сме целели да го покажем, за да видях хората, че е жив - постигнахме си целта ! 

Ако бяхме преподписали 3те договора изобщо нямаше да ми пука за трансферния прозорец. Нови играчи на зима не ни трябват ако не са конкретни цели.

Лятото става притеснително ако не подпишем тези 3 договора. Реално Ван Дайк и Салах няма как да бъдат заместени, защото не знам да съществуват готови играчи, които да имат изобщо близки на техните качества. 

Ако преподпишат ще трябва да се вземат прословутите халф и ляв бек, а очевидно на Слот най-много му липсва истински чист нападател. Освен тези наглед 3 задължителни трансфера е окей да се погледне за централен защитник и да се изчистим от играчи, които не се ползват като Ендо и Куанса например. Куанса има огромен потенциал, при Клоп беше очевидно, но Слот явно няма да го развие, а Ендо просто не бива харесван, нямам представа защо, според мен можеше да свърши работа, но Слот на тия резултати може ли да му кажеш нещо - май не можеш.

Слагам по исканата от Стойкича шестобална система оценка 4, което за мен означава - Окей съм да не вземем никой, но не съм окей да не сме подписали с трите си най-големи звезди.