Jump to content

Летен трансферен прозорец 2025/26

Recommended Posts

Нямаше кво да правя и се замислих какво трансферно лято може да имаме с фгс. 

1. Трент си тргъва и заплатата му (200к) отива в договори на ВВД и Салах, Брадли става титуляр и вадим някой от школата за резерва или млад талант за 3-4м от някъде. 

2. За ЦЗ ще трябват около 50м, но с продажба на някой от сегашните, спокойно харча ще падне до 25м.

3. За ляв бек се говори, че Борнемут искат Келехер + пари за Керкез и с продажба на Костас, тука трябва да сме около 0. 

4. В средата се продават Ендо и Харви за около 50м, Байчетич се връща от наем и вземаме нов халф за около 60м, -10/15м тука

5. В атака се продават Нунез и Диаз и се взема само Исак примерно( при което пак сме на 0 или -10)  и на Киеза му да се дава по голяма роля вече. 

Поне на мен това ми изглежда оптималния вариант с наще собственици. 

1 hour ago, kibo1992 said:

1. Трент си тргъва и заплатата му (200к) отива в договори на ВВД и Салах, Брадли става титуляр и вадим някой от школата за резерва или млад талант за 3-4м от някъде. 

2. За ЦЗ ще трябват около 50м, но с продажба на някой от сегашните, спокойно харча ще падне до 25м.

3. За ляв бек се говори, че Борнемут искат Келехер + пари за Керкез и с продажба на Костас, тука трябва да сме около 0. 

4. В средата се продават Ендо и Харви за около 50м, Байчетич се връща от наем и вземаме нов халф за около 60м, -10/15м тука

5. В атака се продават Нунез и Диаз и се взема само Исак примерно( при което пак сме на 0 или -10)  и на Киеза му да се дава по голяма роля вече. 

Хмм не лош сценарии междудругото! 

2 hours ago, kibo1992 said:

Не става! По последни слухове сме съгласни да върнем Киеза в Италия за 10М на Рома или Милан, които са готови да дадат 10 М за него...Така, че друг ще трябва да оправя бакиите! Данс..? 🤔

39 minutes ago, docaTa said:

Бен Доук имаме,отделно Кумас,ако може да се разчита на тях изобщо. 

Ем на нивото на което играят в момента...ддз едва ли е сериозно да говорим за тях като реална опция, освен ако не се гласим да се борим за изпадане..

Данс няма още нито секунда игра за Съндърланд, като е възможно и да не изиграе до края на сезона. От нЕмниците само Байчо има някакъв шанс, но е по-скоро минимален.

9 hours ago, kibo1992 said:

Едуардс, ти ли си?

13 hours ago, oZZy said:

То е факт, че Исак се контузва често, ама то нямаме много голям избор, кой е по-добре вместо него? То не че и него ще го вземем де…

Тиаго, макар че доста хора го обиждаха тука, беше топ халф, който твърде малко игра, заради контузии. За мен е много по-добре да вземем по-слаб, но винаги наличен, отколкото Исак. 

39 minutes ago, tsbalabanov said:

Тиаго, макар че доста хора го обиждаха тука, беше топ халф, който твърде малко игра, заради контузии. За мен е много по-добре да вземем по-слаб, но винаги наличен, отколкото Исак. 

По-слаб си имаме, даже бих казал много по-слаб. Дори много често  не може да спре топката, рита на високо, не може да бие дузпа, но е здрав иначе. Тича за здраве и понякога създава тотален хаос в наказателното поле....

2 hours ago, tsbalabanov said:

Тиаго, макар че доста хора го обиждаха тука, беше топ халф,

Освен невероятно мекия глезен нищо друго на Тиаго не му беше топ. Изключителен играч за футзал. За голям футбол - не ставаше.

2 hours ago, radkox said:

Какво мислите за Куня ?
Ще излезе наполовина на Исак, а ние посмъртно няма да дадем 120млн. за Исак ...

Изпратено от моят M2102J20SG с помощта на Tapatalk

С тая дисциплина нулев шанс да дойде, дори и по 30 гола да вкарва...

30 minutes ago, Stojkica said:

Освен невероятно мекия глезен нищо друго на Тиаго не му беше топ. Изключителен играч за футзал. За голям футбол - не ставаше.

Тиаго беше най-добрият разиграващ халф на Ливърпул, който аз съм гледал. По-добър от Реднап, Мърфи, Джини, Алексис и т.н, с класа над тях.

31 minutes ago, oZZy said:

Тиаго беше най-добрият разиграващ халф на Ливърпул

Да, това е така. Само че в истинския футбол е много по-важно да си печелиш единоборствата. Щото години наред тук пишехме,че искаме биче тип "Мохамед Диаме", защото халфовете ни бяха меки и като дойде някакъв такъв и ги правеше мармалад.

Всичките изброени от теб са по-слаби от Тиаго по отношение на разиграването, но с много по-малко отколкото той е по-слаб от тях във физическите сблъсъци. Точно затова и халфовата линия на Клоп е най-силната на Ливърпул в последните 30 години. Най-важното е, че вземаха почти всяко единоборство в средата. А това, че бяха не много по-слаби от Тиаго по отношение на разиграването не беше от значение.

3 hours ago, Stojkica said:

Да, това е така. Само че в истинския футбол е много по-важно да си печелиш единоборствата. Щото години наред тук пишехме,че искаме биче тип "Мохамед Диаме", защото халфовете ни бяха меки и като дойде някакъв такъв и ги правеше мармалад.

Всичките изброени от теб са по-слаби от Тиаго по отношение на разиграването, но с много по-малко отколкото той е по-слаб от тях във физическите сблъсъци. Точно затова и халфовата линия на Клоп е най-силната на Ливърпул в последните 30 години. Най-важното е, че вземаха почти всяко единоборство в средата. А това, че бяха не много по-слаби от Тиаго по отношение на разиграването не беше от значение.

Клоп толкова харесваше пресованата полузащита, пък била и най-добрата, че на три пъти искаше да я променя - първо купи Кейта, после Тияго, накрая и Уил Смит (даже и Оксоминатора) . Първите двама не станаха заради пусти контузии. Имаше редки моменти, в които се задържаха здрави и аха-аха да влязат във форма и нещата започваха да изглеждат различно. На Уил при Клоп не му се получи, но полусезона при Арни беше...Абе, приятен за гледане беше!

Принципно ми допада, че си упорит в твърденията за неземната сила на тая ми ти полузащита, ама пък си единствения, когото познавам да твърди това. Може и ние всички да грешим и ти да си прав! Не е изключено! Но, все пак, футболът освен ръгане, бутане, кюскане безмислени, спорни, неточни и грозни  паслета  назад на пет метра е и забавление. Добре, приемам, че забавлението го носеха тримата отпред заедно с Анди и Санди, че и Алисон, Ама някакси не ми се връзва най-доброто в една игра, която освен за победи е и за забавление, да е това, дето те кара да жмиш!

10 hours ago, thekop said:

Абе Вайналдум имаше моменти, когато се въртеше като пумпал с топката между сумати играчи и накрая се изнизваше като пръдня из гащи, а ония го гонеха.

И доста трудно предаваше топчето на противника, Джини си беше машинка.

20 minutes ago, Dr.G. said:

И доста трудно предаваше топчето на противника, Джини си беше машинка.

Да, ама спомняш ли си, че първия му сезон при нас му казвахме "Невидимият" 🤣