zlts Posted March 17 Report Share Posted March 17 Бате, как всеки втори наш играч го изкарваме полуинвалид?! Диазката ако го дадем за под 80 милки и вземем някой бахур от Брайтън и сие за същите кожи сме бахти папуняците. Аз съм убеден, че ако ролята на Диаз се измени и не бяга като изоглавен по цял мач, то и г+а ще се вдигнат осезаемо. Не е случайно, че всеки голям отбор позволява на голмайстора си да пести сили и да не защитава, просто натежат ли краката - ходи вкарвай.. Ако го искат Барса, начи не е слаб. п.п. Тръгне ли ВВД всичко прикл - няма Салах, няма Аллах. Лидер в защита не се намира лесно, а ако се вземе, то рядко фитва от ден 1. Конате ше ме прощава ама не го виждам като човек способен да води защитата. nikiniki and oZZy 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plovdiv_1926 Posted March 17 Report Share Posted March 17 2 hours ago, blunt said: Исак има подобна история с контузиите като Халанд. На Осимен му е даже по-зле историята, макар че той е в пъти по-борбен от първите двама и някои от контузиите му от това идват. На Гьокереш не му намирам преди този сезон инфо за контузиите, защото игра в ЧШ и тн. Но дори този сезон е пропуснал 2 месеца заради проблем с коляното. Изключителна рядкост е добър нападател без контузии, явно. Исак изглежда най-добрият нападател в английското в момента, така че, ако има шанс да бъде взет, задължително трябва да натиснем. Има завършащ удар, който никой от нашите не притежава. Отговаря на определението 'страйкър', определено. Само ако вземем някакъв такъв играч, можем да минем с играчи като Жота, Диаз, Гакпо покрай тях в атаката. И това е при оставане на Салах. Ако Салах се махне, ще ни трябва и силен нападател, и ново крило, което да е надграждане на гореспоменатите. За мен, петима играча за атаката в един състав са достатъчни като бройка, за да се бориш за всичко, стига поне двама от тях да са наистина топ, а другите трима да са компетентни. Тоест, трябва ни още един топ играч, освен Салах. Алварез няма нито една контузия за толкова години, аз лично го поставям наравно с Исак, въпреки че вторият повече би вдигнал класата. alex59, Stivi_G and makedonski 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyhorse0906 Posted March 17 Report Share Posted March 17 При нужда от 4-5-6 футболисти, да хвърлим 100+ милиона за Исак ми се вижда несериозно.Доста е добър, но като че ли му липсва и физическа подготовка, след 70-тата минута не го търси и в последните няколко мача на Нюкасъл след тази минута го сменят.Поне на мен ми е направило такова впечатление, че рядко завършва мачовете, може и да съм в грешка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mar70 Posted March 17 Report Share Posted March 17 Тъй като всеки има мнение, да вкараме малко факти. Последният път, когато сме взели 4-ма играча, които да влязат в първия отбор и които се задържаха там (въпреки че за Окс може бая да се спори) беше през сезон 17/18, както и миналия сезон с 4-те халфа. През повечето от останалите трансферни купувахме макс трима титуляри и един макс двама резерви, като резервите наистина са резерви тип Минамино, Адриан, Карвальо и т.н. Най - много сме били на минус миналата година около -120 милиона евро. Мисля, че всеки от тук може да си направи сметката, как според него ще се развие следващото трансферно лято и колко човека евентуално може да се вземат. Stivi_G 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterhammill Posted March 17 Report Share Posted March 17 2 hours ago, blunt said: Неко Уилямс не го ща, беше при нас вече, хаха. Между другото, играе доста силно за Форест! valbor, Bellamy, Fen and 1 other 2 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plovdiv_1926 Posted March 17 Report Share Posted March 17 25 minutes ago, Mar70 said: Тъй като всеки има мнение, да вкараме малко факти. Последният път, когато сме взели 4-ма играча, които да влязат в първия отбор и които се задържаха там (въпреки че за Окс може бая да се спори) беше през сезон 17/18, както и миналия сезон с 4-те халфа. През повечето от останалите трансферни купувахме макс трима титуляри и един макс двама резерви, като резервите наистина са резерви тип Минамино, Адриан, Карвальо и т.н. Най - много сме били на минус миналата година около -120 милиона евро. Мисля, че всеки от тук може да си направи сметката, как според него ще се развие следващото трансферно лято и колко човека евентуално може да се вземат. Ако се вземат 140-150 милиона от арабите за Диаз и Нунез е възможно. Отделно това лято си тръгва на 100% Келехър за 25-30 милиона, Едуардс и ко ще излъжат някой да купи Мортън или Байчетич за 15-20 милиона, според мен Гомез след такава контузия също е пътник, Слот почна повече да налага Куанса като трети избор и там едни 30-35 милиона не мърдат. Отделно вече идва изборът за Елиът, Ендо, Киеза и Жота. На всички тези играчи дори само на първия абзац да се шкартират и да се дадат към 100 милиона допълнително, колкото е бил най-големият харч на ФСГ през годините, само тук се събира бюджет от 320-350 милиона без цените на Елиът 35-40 милиона, Ендо 10-15, Киеза 10-15 и Жота към 30. Колко е рентабилно и успешно това да смениш половин отбор е друг въпрос, ама аз лично предпочитам да се продават тези, които Слот осезаемо не смята да ползва вместо да се мъчи както отборът, така и футболистите. makedonski 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted March 17 Report Share Posted March 17 45 minutes ago, Plovdiv_1926 said: Алварез няма нито една контузия за толкова години, аз лично го поставям наравно с Исак, въпреки че вторият повече би вдигнал класата. Шанс за Алварез няма никакъв, затова не го и коментирам. Той е и лек нападател, което го прави по-малко податлив на много типове от контузиите. Макар че и Исак бих го причислил към нещо средно между лек и тежък, нищо, че е висок. Другите трима, които съм изброил, обаче, са тежки нападатели. Plovdiv_1926 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plovdiv_1926 Posted March 17 Report Share Posted March 17 5 minutes ago, blunt said: Шанс за Алварез няма никакъв, затова не го и коментирам. Той е и лек нападател, което го прави по-малко податлив на много типове от контузиите. Макар че и Исак бих го причислил към леките нападатели. Другите трима, които съм изброил, обаче са тежки нападатели. Не съм убеден, че няма шанс или ме е кой знае колко по-малък от този за Исак, изказването на агента му не е случайно за интерес миналата година, отделно от миналия месец на няколко пъти се писа в Испания, че Атлетико харесват Нунез. Лошото е, че най-вероятно да осъмнем с третия избор Сеско/ Шешко, който на мен поне ми изглежда също толкова на ти с топка в крака, колкото Нунез. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taipan Posted March 17 Report Share Posted March 17 5 minutes ago, Plovdiv_1926 said: Не съм убеден, че няма шанс, изказването на агента му не е случайно за интерес миналата година, отделно от миналия месец на няколко пъти се писа в Испания, че Атлетико харесват Нунез. Лошото е, че най-вероятно да осъмнем с третия избор Сеско/ Шешко, който на мен поне ми изглежда също толкова на ти с топка в крака, колкото Нунез. Шешко...ами той / по точно РБ Л / се бил договорил вече с Анал...така казва Боби дебелото! Така, че най-вероятно няма да е и той Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oZZy Posted March 17 Report Share Posted March 17 9 minutes ago, Plovdiv_1926 said: Ако се вземат 140-150 милиона от арабите за Диаз и Нунез е възможно. Отделно това лято си тръгва на 100% Келехър за 25-30 милиона, Едуардс и ко ще излъжат някой да купи Мортън или Байчетич за 15-20 милиона, според мен Гомез след такава контузия също е пътник, Слот почна повече да налага Куанса като трети избор и там едни 30-35 милиона не мърдат. Отделно вече идва изборът за Елиът, Ендо, Киеза и Жота. На всички тези играчи дори само на първия абзац да се шкартират и да се дадат към 100 милиона допълнително, колкото е бил най-големият харч на ФСГ през годините, само тук се събира бюджет от 320-350 милиона без цените на Елиът 35-40 милиона, Ендо 10-15, Киеза 10-15 и Жота към 30. Колко е рентабилно и успешно това да смениш половин отбор е друг въпрос, ама аз лично предпочитам да се продават тези, които Слот осезаемо не смята да ползва вместо да се мъчи както отборът, така и футболистите. Мисля, че в момента имаме места за 2ма, които не са home-grown. Идва вратаря и има место за още 1. То почти всички за продаване са ни чужденци, но такива като Гомез, Харви и т.н трудно ще ги заменим, защото ще се наложи да купуваме англичани, а там знаем, че е скъпо и ненадежно. Шешко е Дарвин2, тоя не трябва да припарва при нас. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plovdiv_1926 Posted March 17 Report Share Posted March 17 Just now, Taipan said: Шешко...ами той / по точно РБ Л / се бил договорил вече с Анал...така казва Боби дебелото! Романо казва, че на Анал топ целта им е Исак, иначе втората е Шешко наистина. Въпросът е някой ще вземе ли Исак и кой ще е той, оттам тръгва пъзелът. Онзи извратеняк Боули също има нужда от нападател, макар че не вярвам вече сериозен играч да иде в Челси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted March 17 Report Share Posted March 17 Хаха, как предрекох, че Чоло може да хареса нещо в Нунез. Ама дори да има нещо вярно, той няма да го взима на мястото на Алварез, а ще е на мястото на Сьорлот. Няма шанс за Алварез, няма да го продават. Шешко ускорява бавно в първите метри, това според мен го различава от другите. Не може да е дървен, колкото Нунез, но не е и толкова подвижен. Според мен това няма да е проблем за Слот, че по-бавен нападател. За Клоп щеше да е голям проблем - съдя по това какви нападатели последно искаше при нас - Вернер и Нунез - нападатели, които да излизат зад гърба на защитата. Не мисля, че за Слот това е основното толкова за един нападател. Физика, присъствие в наказателното и най-вече игра с гръб към вратата е ще е по-важно за Слот за централния нападател, така си мисля. А от крилата ще се иска да излизат зад защитата - тоест някой като Гордън би бил подходящ за Слот за крилото. Stivi_G 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReD_Gerrard Posted March 17 Report Share Posted March 17 Евала, пичове. Последните 20-30 публикации бяха доста интересни за четене. GERRARD08, baivan, Stivi_G and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kibo1992 Posted March 17 Report Share Posted March 17 Сега се говори за Исак и накрая с Делап от Ипсуич Шегата настрана ама както един колега каза и аз не виждам как ще дадем 120м +- само за един играч след като ще ни трябва доста футболисти и то титуляри, а не резерви. Stivi_G, zigfridson, Freack and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paton Posted March 17 Report Share Posted March 17 Слот според мен търси нападател тип Боби Фирмено. Да е много на ти с топката, да се връща, пресира, отваря пространства и бележи. Затова и пробва Диаз в центъра. Исак и Алварез отговарят на този профил, Шешко си е май тежък център. И тъй като първите двама струват майка си и баща си, очаквам нещо тип Куня или Жоао Педро да докарат в крайна сметка. Fen 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyhorse0906 Posted March 17 Report Share Posted March 17 Куня в никакъв случай няма да дойде в отбора.Има проблеми с дисциплината и то сериозни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted March 17 Report Share Posted March 17 1 hour ago, Plovdiv_1926 said: Ако се вземат 140-150 милиона от арабите за Диаз и Нунез Преди време даваха толкова само за Салах, но ние не го пуснахме (с право) Арабите не са прости - някой отбор може да приюти Салах за без пари, а други наистина да дадат много пари за играч, но защо точно наш и то двама. Може да си купят такива играли в Испания, Италия, Португалия и др. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted March 17 Report Share Posted March 17 10 minutes ago, baivan said: Преди време даваха толкова само за Салах, но ние не го пуснахме (с право) Арабите не са прости - някой отбор може да приюти Салах за без пари, а други наистина да дадат много пари за играч, но защо точно наш и то двама. Може да си купят такива играли в Испания, Италия, Португалия и др. Ами беше лятото, ама без Салах, не виждам, как щяхме да сме първи с 12 точки 9 кръга преди края. Щяхме да вземем тези пари, за да си оправят счетоводния баланс и щяха да ни кажат, че няма правилен човек на пазара. Или ей ти Салах 2 (Киеза). Аз за това бях от върлите противници, да се разделим с него и с представянето си до момента мисля, че повечето също се убедихте в това. Точно поради причините за домашно тренираните, както каза @oZZy не вярвам да се разделим с повече от един такъв, камо ли трима (Келахър, Гомез и Харви). Plovdiv_1926 and bArele 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bellamy Posted March 17 Report Share Posted March 17 2 hours ago, Plovdiv_1926 said: Ако се вземат 140-150 милиона 45 minutes ago, baivan said: Преди време даваха толкова само за Салах, но ние не го пуснахме 29 minutes ago, Stivi_G said: Ами беше лятото, ама без Салах, не виждам, как щяхме да сме първи с 12 точки 9 кръга преди края. Само фул респект за ръководните органи и шефове, които отказаха да вземат тази сума и останаха с угрозата да се разделят с него без пари! baivan, ReD_Gerrard, Fen and 4 others 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojkica Posted March 17 Report Share Posted March 17 1 hour ago, paton said: Слот според мен търси нападател тип Боби Фирмено. На мен ми се струва, че ще се търси висок нападател, който не само играе силно с глава и обира високи топки, но и играе силно с гръб към вратата - пази топката, освобождава пространства, прави двойни подавания. Даже и головете като бройка не е от толкова голямо значение, защото основният канал на голове този сезон са пасове между двете крила. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
demons_eye Posted March 17 Report Share Posted March 17 3 hours ago, Mar70 said: Тъй като всеки има мнение, да вкараме малко факти. Последният път, когато сме взели 4-ма играча, които да влязат в първия отбор и които се задържаха там (въпреки че за Окс може бая да се спори) беше през сезон 17/18, както и миналия сезон с 4-те халфа. През повечето от останалите трансферни купувахме макс трима титуляри и един макс двама резерви, като резервите наистина са резерви тип Минамино, Адриан, Карвальо и т.н. Най - много сме били на минус миналата година около -120 милиона евро. Мисля, че всеки от тук може да си направи сметката, как според него ще се развие следващото трансферно лято и колко човека евентуално може да се вземат. Не е миналата година, а 2023г. Две години са минали. Време е за харч. Stivi_G 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svivcv Posted March 17 Report Share Posted March 17 29 minutes ago, Stojkica said: На мен ми се струва, че ще се търси висок нападател, който не само играе силно с глава и обира високи топки, но и играе силно с гръб към вратата - пази топката, освобождава пространства, прави двойни подавания. Даже и головете като бройка не е от толкова голямо значение, защото основният канал на голове този сезон са пасове между двете крила. Може би си прав, за огромно мое нещастие! Имаме си Дарвин. Висок е и не може да вкарва голове. Обира и топки с глава, като за нещастие част от тях отиват у вратата, а не са просто наденати на рОги. Не знам дали може да играе силно с гръб към вратата - досега не си е вкарал автогол, та сигурно е слаб. Извинявам се за сарказмът, ама! За чии кожен катетър ни е централен нападател, дето не може да вкарва?????? Па, да ида аз тогава! Тия пари не са ми излишни! Слот иска това, пък иска онова. Той и Клоп искаше, па, като видя, че така не става, взе, че се измори... Аз като фен искам да си гледам отбора с кеф, а не да се чудя каква работа да си намеря по време на мача! Бай Ви Иван си разхожда кучето, освен да намеря некви кучки да разхождам аз! alex59 and Stivi_G 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsbalabanov Posted March 17 Report Share Posted March 17 1 hour ago, Stojkica said: На мен ми се струва, че ще се търси висок нападател, който не само играе силно с глава и обира високи топки, но и играе силно с гръб към вратата - пази топката, освобождава пространства, прави двойни подавания. Даже и головете като бройка не е от толкова голямо значение, защото основният канал на голове този сезон са пасове между двете крила. Шешко? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojkica Posted March 17 Report Share Posted March 17 Нямам имена. Този сигурно съм го гледал 1-2 пъти, но не съм гледал какво прави в отделните епизоди. Разчитам на шелдъните да извадят от ръкава нещо, което пасва на Слот и струва 250 марки. Защото Ливърпул пари за трансфери няма. Stivi_G 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plovdiv_1926 Posted March 17 Report Share Posted March 17 Туитър гръмна, че ПСЖ предлагали на Ван Дайк 100 милиона за три години, от всякакви ИТК-та и от един, който вече по-скоро в сферата на журналистите минава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts