Jump to content

Висша Лига 2025/26

Recommended Posts

3-то, 4-то, че и 2-рото място нямат никакъв смисъл сега във ВЛ, единствено кой е Шампион е важното!!! Ясно е, че този сезон сме извън борбата за титлата, но дано устискаме мастото си в зона ШЛ, че иначе без парите от там, може да се окажем извън Ексела...а, това е лошо! 😉 

41 minutes ago, Taipan said:

3-то, 4-то, че и 2-рото място нямат никакъв смисъл сега във ВЛ, единствено кой е Шампион е важното!!! Ясно е, че този сезон сме извън борбата за титлата, но дано устискаме мастото си в зона ШЛ, че иначе без парите от там, може да се окажем извън Ексела...а, това е лошо! 😉 

Пич, животът е кръговрат. Никой не е вечно на върха. Подкрепяме отбора и в по-лошите времена. Предвид промените в състава, направо сме си в супер позиция. Не мисля, че ще е трудно влезнем в топ 4. Този преходен сезон взехме доста играчи и дори без парите от ШЛ, догодина може да сме отново фаворити за титлата. 

От всичките опропастени мачове най-много ме е яд за (съндърланд 1:1 ;  лийдс 3:3) при прибавени 4 точки  щяхме да сме на 6 от Арсенал при положение, че имаме пряк мач с  но сега е много трудно. Нека да задържим това постоянство да видим къде ще ни изпрати в класирането. Аз съм оптимист и вярвам в отбора, че можем да направим силен финал на сезона.

2 hours ago, Kacharcheto said:

От всичките опропастени мачове най-много ме е яд за (съндърланд 1:1 ;  лийдс 3:3) при прибавени 4 точки  щяхме да сме на 6 от Арсенал при положение, че имаме пряк мач с  но сега е много трудно. Нека да задържим това постоянство да видим къде ще ни изпрати в класирането. Аз съм оптимист и вярвам в отбора, че можем да направим силен финал на сезона.

Мен ме е яд за загубите от Челси и Юнайтед.

Новогодишна бомба от Острова - Енцо Мареска е аут от Челси!

gong.bg Gong.bg
преди 37 минути

Наставникът на Челси Енцо Мареска се разделя със "сините", съобщава Фабрицио Романо. Това вече е факт и решението е взето по взаимно съгласие. Очаква се всичко да бъде официално до 48 часа, но няма връщане назад.

За Мареска още септември се говореше за махането му. Нищо неочаквано. Палмърчо не бил доволен от стила на Мареска, а ако не се броят головете от дузпи, има 2 гола този сезон и общо 4 за календарната 2025г. в ПЛ.

Да се радваме, че нямаме собственици като тези на Челси и с тяхната трансферна политика на пълнене на отбора само с млади играчи.

Те от известно време имат желание да назначат Лиъм Росиниър, който води с нелош успех Страсбург - един от клубове, които са част от портфолиото на собствениците им.

14 minutes ago, Simply Red said:

Те от известно време имат желание да назначат Лиъм Росиниър, който води с нелош успех Страсбург - един от клубове, които са част от портфолиото на собствениците им.

Феновете на Челси ще има да плачат за Абрама...

Вила биха, а уж много слабите вълци водят 3-0 на Уест Хям само за полувреме. За пореден път доказват, че не са отбор без качество дето е влезнал от ЧШ. Макар да изпадат почти на 100% този сезон, имат и те играчи които може да бъдат трансферна цел на не малко отбори. Да не забравяме Диого откъде дойде.

Всички уволняват само ние си търпим нашия плешко, който от шампионски отбор ни превърна в посмешище, но нали има някои “истински” фенове , които си го искат плешко , така че може би си заслужаваме съдбата догодина да цъкаме по полетата в ЛЕ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Добре, бе, кой идва сега и каква е гаранцията, че ще сме по-добре до края на сезона? Няма гаранция. Адски слаба конкуренция за топ 4 тоя сезон, а най-вероятно и 5-то място ще свърши работа за ШЛ, така че, само трябва да сме пред един от двата клетника Челси и манго, а и, според мен, Вила ще спукат гуми и ще са след нас, въпреки всичките издънки. 

Винаги така сме работили и много ме изненадва, че всички искат уволнения януари месец и, едва ли не, е очаквано. Кога за последно сте виждали треньор на Ливърпул да бъде уволнен по средата на сезона, освен Брендо, който си беше мъртвец още от средата на предишния сезон и се чакаше да излезне някой като Клоп на пазара, за да му бият шута. Какъв е смисълът сега да се изгони Слот и да се сложи някой временен, защото съм убеден, че тези които екселаджиите искат, не са налични сега. Също така, извинявам се много, ама Джерард, който е най-вероятната временна кандидатура далеч не е топ треньор, така че наистина не виждам смисъл. 

Аз и преди съм го писал, че тия играчи едновременно не могат да играят на терена и проблемът е далеч-далеч по-дълбок от само това да изгоним Слот и да вземем някой нов. Музиката я поръчват директорите, а Слот се мъчи да свири, ама нотите не са правилни. 

Е нали всички искахте треньор със стил - ей го, Аморим до последно си налагаше стила, а и не е послушко - скочи им на манчестърските екселаджии. Явно се прецакахме със Слот, вмере е да си поправим грешката, да го сменяме с Аморим преди някой да го е прилапал.

2 hours ago, oZZy said:

Е нали всички искахте треньор със стил - ей го, Аморим до последно си налагаше стила, а и не е послушко - скочи им на манчестърските екселаджии. Явно се прецакахме със Слот, вмере е да си поправим грешката, да го сменяме с Аморим преди някой да го е прилапал.

Мареска също е свободен. Вече има избор 😉