Jump to content

Висша Лига 2025/26

Recommended Posts

Най-сериозните ни конкуренти за 4-то място вече смениха треньорите. Това означава, че новите треньори априори дават 20% възход или поне за няколко мача. А ние с футбол, налаган от Слот със скоростта на костенурка какво ще правим?

Just now, thekop said:

Как какво, ще надбягваме Ахил.

Сега се сещам, според апориите на Зенон костенурката надбягва заека винаги. Да му мислят другите, които играят ролята на зайци. 

3 hours ago, blunt said:

Мареска го очаквам да ходи в Сити. 

Апропо, откога плешив е обида?

Обида е когато се вменява обиден подтекст.Както като на черен му кажеш ,че е черен.

Ти ако си дебел или грозен и ти кажат ей грозник дебел.. не обидно ли ще ти е

22 minutes ago, nikiniki said:

Обида е когато се вменява обиден подтекст.Както като на черен му кажеш ,че е черен.

Ти ако си дебел или грозен и ти кажат ей грозни дебел.. не обидно ли ще ти е

Плешив е позитивно. Грозен е субективно. Да си дебел е бета.

ПП
Майтап да става. Отношението към Слот е по-лошо от това към Ходжсън.

7 hours ago, Raybeez93 said:

Всички уволняват само ние си търпим нашия плешко, който от шампионски отбор ни превърна в посмешище, но нали има някои “истински” фенове , които си го искат плешко , така че може би си заслужаваме съдбата догодина да цъкаме по полетата в ЛЕ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Къде са тези отбори сега, дето уволняват от няколко години насам през няколко месеца? (Челси, Ман Ю, Тотнъм)

MU Managers
 1 2026-present (Interim) Darren Fletcher
 2 2024-2026 Ruben Amorim
 3 2024 (Interim) Ruud van Nistelrooy
 4 2022-2024 Erik ten Hag
 5 2021-2022 (Interim) Ralf Rangnick
 6 2021 (Caretaker) Michael Carrick
 7 2018-2021 Ole Gunnar Solskjaer
 8 2016-2018 Jose Mourinho
 9 2014-2016 Louis van Gaal
10 2014 (Caretaker) Ryan Giggs
11 2013-2014 David Moyes

53 minutes ago, MountainWolf said:

Chelsea signed Liam Rosenior on a deal until 2032. 

Тия адекватни ли са? Какъв е тоя треньорски договор ?😁

Особено след като ще го изхвърлят след година. Тамън по-голяма неустойка за него после.

1 hour ago, Dacheff said:

Особено след като ще го изхвърлят след година. Тамън по-голяма неустойка за него после.

Ще има  неустойка само ако е записана такава.Възможно е да няма.Кой под каквото се е подписал.

On 5.01.2026 г. at 13:14, nikiniki said:

Много е жалко ,че интелигентните  хора като теб са малко.

Форума е пълен с деца..  уволняват без да мисля ,кога как и какво е най-добре да се прави.Моето мнение е като твоето напълно.

П.с. спрете с обидите ...като не ви харесва Слот добре .Коментирайте.Ама пак е пълно с обиди.На кого е нужно..? Или нямате речник да се изкажете без обиди- "плешо" млешо и нз си какво

Абсолютно съм съгласен. До януари 2025-та тука се говореше за "Slot ball", какъв гений е бил, как е извадил Гравенберг от дъното и тн. Махнахме 9-10 човека и взехме нови за ВЛ играчи които не е сигурно дали именно той е поискал. Веднага той е главният виновник, че не ги е накарал в рамките на 3 месеца да заиграят на топ ниво. Да не говорим, че ако сме имали някакъв късмет първите мача, то след това 2 пъти повече нямахме, хем игрово, хем с контузии. Една разлика обаче между Аморим, Мареска и Слот, и тя е че нашият не е бягал толкова от отговорност и не е мрънкал и срещу ръководството и не е хулил играчите си, което реално им изяде главата на първите двама. И като цяло си мисля, че именно защото не е конфликтен, му се гласува и допълнително доверие, което все пак заслужи със спечелването на шампионата "с отбора на Клоп" - другият мит който се измисли от псевдо фенове забравяйки, че Слот като дойде му се обещаваха няколко сезона да гради и никой не очакваше нищо. Човек обаче дойде и спечели ВЛ и сега изведнъж трябва да е 5 пъти подред шампион понеже са му натресли трансфери за 300млн. чисто след продажбите на ключови играчи за контра пресата и стила на игра на отбора. И малко статистика на последно място, Слот е с по-висок процент победи от испанския Гонзо който не е спечелил нищо вече 5 сезона, както и от всички треньори на мангалите след ерата САФ, + Мареска и другите имена в Челси.

3 hours ago, yasenltd said:

Абсолютно съм съгласен. До януари 2025-та тука се говореше за "Slot ball", какъв гений е бил, как е извадил Гравенберг от дъното и тн. Махнахме 9-10 човека и взехме нови за ВЛ играчи които не е сигурно дали именно той е поискал. Веднага той е главният виновник, че не ги е накарал в рамките на 3 месеца да заиграят на топ ниво. Да не говорим, че ако сме имали някакъв късмет първите мача, то след това 2 пъти повече нямахме, хем игрово, хем с контузии. Една разлика обаче между Аморим, Мареска и Слот, и тя е че нашият не е бягал толкова от отговорност и не е мрънкал и срещу ръководството и не е хулил играчите си, което реално им изяде главата на първите двама. И като цяло си мисля, че именно защото не е конфликтен, му се гласува и допълнително доверие, което все пак заслужи със спечелването на шампионата "с отбора на Клоп" - другият мит който се измисли от псевдо фенове забравяйки, че Слот като дойде му се обещаваха няколко сезона да гради и никой не очакваше нищо. Човек обаче дойде и спечели ВЛ и сега изведнъж трябва да е 5 пъти подред шампион понеже са му натресли трансфери за 300млн. чисто след продажбите на ключови играчи за контра пресата и стила на игра на отбора. И малко статистика на последно място, Слот е с по-висок процент победи от испанския Гонзо който не е спечелил нищо вече 5 сезона, както и от всички треньори на мангалите след ерата САФ, + Мареска и другите имена в Челси.

Аз пък, а явно и не само аз, въобще не съм съгласен! И аз не съм дете.. Доколко съм истински фен, това е субективно! Аз например, мога да мисля че ти не си истински фен! Слот бол!? Още тогава, казах че на мен този стил не ми харесва! И далеч не бях единствен. Но, казах още и че докато Слот печели, не можем да имаме претенции! Обаче, подчертавах, че с този стил, няма да е за дълго. И какво? Не бяхме прави ли?

6 hours ago, stenmark said:

В мача с Челси ги навряха където слънце не огрява,а те с два ъголви ги биха.Ако Челси си бяха вкарали положенията ,отиваха на разлика.Виж за БМ е друго.

После защо хората имат проблем с доверието и ако не съм гледал мача, ще трябва да си кажа, че това е истина. Челси първото имаха превес, второто Вила ги направиха развален плет. С най-малкото се отърваха сините.

14 minutes ago, pehotineca said:

Как така Брентфорд се оказаха пред Маню, Челси, Нюкасъл и Тотнъм , и на точка зад нас? Нещо съм проспал..

Ми цъкат си хората. Докато ние с Челси и Юнайтед се пощипваме, те си играят :sarcastic:

Лудогорец изпуснаха мега звезда. Даже Анчелоти ще го взима на Световното, ама като видях другите, които са му конкуренти за позицията - Ричарлисон, Игор Жезус, Жоао Педро, ми става явно, защо ще го вземат. 

1 hour ago, Stivi_G said:

Лудогорец изпуснаха мега звезда. Даже Анчелоти ще го взима на Световното, ама като видях другите, които са му конкуренти за позицията - Ричарлисон, Игор Жезус, Жоао Педро, ми става явно, защо ще го вземат. 

Нещо са спрели да играят по улиците бразилците след 2000-ната година.

Не се бях заглеждал много-много в класирането след 10-то място тоя сезон, но гледам, че Уест Хем са 18-ти на 7 точки от 17-тия... Това е скандално на фона на всички похарчени пари през последните години, направо не мога да повярвам какво се случва. Не знам дали имат клаузи за отпадане, ама няма да ни дойде лош един Боуен, например като изпаднат.

Тотнъм са почти пак там, където бяха и миналия сезон... Тия два клуба са еталон за некадърно управление. 

4 hours ago, tsbalabanov said:

Не се бях заглеждал много-много в класирането след 10-то място тоя сезон, но гледам, че Уест Хем са 18-ти на 7 точки от 17-тия... Това е скандално на фона на всички похарчени пари през последните години, направо не мога да повярвам какво се случва. Не знам дали имат клаузи за отпадане, ама няма да ни дойде лош един Боуен, например като изпаднат.

Тотнъм са почти пак там, където бяха и миналия сезон... Тия два клуба са еталон за некадърно управление. 

Последните години има голямо недоволство към шефовете на Уест Хам от страна на феновете. Като цяло има много напрежение и скандали от двете страни. Беше ясно, че рано или късно ще стигнат до там. А Спърс са си тотал щета. Конте и Жозе доста истини казаха по техен адрес преди няколко години. Жалко само за Томас Франк, защото е добър треньор, а сега Кийт Андрюс бере плодовете от техния общ труд в Брендфорд.