Jump to content

Висша Лига 2025/26

Recommended Posts

Според мен след днешния кръг е почти сигурно, че аналче е шампион. Шити бяха супер жалки днес, Вила загубиха комично срещу 10 човека. Като цяло няма кой да спре испанския Гонзо и анал ( ако те самите не си набият някоя спирачка, както само те си могат 😀).

3 minutes ago, Canopus said:

Кокошките удариха едно рамо на ФК Корнер. Следващия кръг ние ще помагаме или?

Вече са шест точки преднина за Аналите. Пък и да не беше, ние не даваме на никой! Скачаме на Сити, гоним си нашата цел. 

Сити са си трагични. До 75-ата минута не бяха минали центъра второто. Тоя Хааланд явно му свърши вълшебният елексир и се превърна в тиква. 

А Семеньо ще излезе някакъв мошеник. Като изключим гола, почти нямаше вярно отиграване. Нещо като Салах в момента е. За Гехи обаче ме е яд, играч е. 

Другата седмица Арсенал излизат 8/9 точки напред. На 99%съм сигурен, че Сити няма да ни бият на Анфийлд. 

Другата неделя ние вземаме точки от Сити за себе си и в полза на Арсенал,

а те по-късно ни връщат услугата, като бият Челси и ни улесняват за топ 5

4 minutes ago, baivan said:

Другата неделя ние вземаме точки от Сити за себе си и в полза на Арсенал,

а те по-късно ни връщат услугата, като бият Челси и ни улесняват за топ 5

Аз, от Арсенал услуги не чакам! Ще се успокоят че водят с 8-9 точки и като нищо ще паднат от Челси. Въобще, трудна мисия ни очаква, в борбата за топ пет. Ам, така е.. като от от последните 18 мача, имаме само шест победи.

1 hour ago, Dacheff said:

Сити са си трагични. До 75-ата минута не бяха минали центъра второто. Тоя Хааланд явно му свърши вълшебният елексир и се превърна в тиква. 

А Семеньо ще излезе някакъв мошеник. Като изключим гола, почти нямаше вярно отиграване. Нещо като Салах в момента е. За Гехи обаче ме е яд, играч е. 

Другата седмица Арсенал излизат 8/9 точки напред. На 99%съм сигурен, че Сити няма да ни бият на Анфийлд. 

Гехи с автогол и Сити еднакво комични в защита, колкото и когато играха с някви привикани юношки от долните дивизии миналите мачове. Не знам какво му се прехласваш.

Халанд винаги си е бил такъв. Трябва да му създаваш положения и ако не го направиш, играеш с човек по-малко.

Критикуваме нашия трансферен прозорец, ама Сити в каква страхотна позиция бяха след требъла, а напълниха отбора си с такива малко над средняшкото ниво (ако въобще) играчи от сорта на Матеуш Нунеш, Райндерс и тн. Тяхна си работа, де - ние успяхме да се възползваме миналата година от тази им некадърност. Арсенала ще се възползват тази.

За мен въобще още не е сигурно, че ФК Корнер ще са шампиони. Да, Сити и Вила са трагични и не им дават серозна жега при преследването, но въобще няма да се учудя, ако по някое време Топчетата се подхлъзнат и наредят някоя лоша серия. Преди започване на голямата пауза от 22.03. ще броя пилците.

Пепи засега изглежда, че е изчерпан за Сити. Шейх Мансур обмислял да плати на Ливърпул всички разходи по възстановяването на Клоп начело на червените в отчаян опит да съживи Гуардиола 😀

11 hours ago, blunt said:

Гехи с автогол и Сити еднакво комични в защита, колкото и когато играха с някви привикани юношки от долните дивизии миналите мачове. Не знам какво му се прехласваш.

Кво значи автогол? Соланке направо си изрита крака на Гехи, който съответно удари топката. Първо, че си беше чист фал, второ това е много силно казано автогол. Реално Гехи блокира Соланке и го изпревари, тоест си свърши работата. За разлика от съдията. Освен това Гехи си беше адекватен цял мач.

Сити реално вече не знам кой мач тоя сезон оставят другия отбор да ги нагъва жестоко. Просто като отбор толкова си могат.

Удар по Арсенал - ключов играч е аут за дълго

Футболистът на Арсенал Микел Мерино е получил тежка контузия, като се предполага, че има счупена кост в крака. Очаква се полузащитникът да пропусне голям период от време, като все още не е ясно колко ще е това. 

https://gong.bg/football-sviat/anglia/udar-po-arsenal-kliuchov-igrach-e-aut-za-dylgo-878341

Аз за тия боклуци от Сити сълзи няма да роня. Да го духат и да умират по кофите. Още следващия кръг ще ги подпрат и ще подминат някоя селска проява. 

Колкото и да не харесвам Арсенал, тия боклуци ги мразя повече. Впрочем, няма отбор, който да мразя повече от Сити, дори манго и Нюкасъл ги мразя по-малко. 

6 hours ago, Taipan said:

Удар по Арсенал - ключов играч е аут за дълго

Футболистът на Арсенал Микел Мерино е получил тежка контузия, като се предполага, че има счупена кост в крака. Очаква се полузащитникът да пропусне голям период от време, като все още не е ясно колко ще е това. 

https://gong.bg/football-sviat/anglia/udar-po-arsenal-kliuchov-igrach-e-aut-za-dylgo-878341

Сега четох в Скай Спортс, че Артета е казал, че активно търсят заместник. Най-вероятно ще сключат сделка с някой халф.

На Арсенал им се контузва някой за по-дълго време и веднага търсят и намират заместник. Междувременно на нас половината ни защита е контузена, двама от тях са аут до края на сезона и нашите хубавци не предприемат никакви действия! После защо едните са първи, а другите ще се боричкат за влизане в ШЛ. На всичкото отгоре и изначално скаймеката на Арсенал е много по-дълга от тази на Ливърпул!

1 hour ago, S.Gerrard(8) said:

Сега четох в Скай Спортс, че Артета е казал, че активно търсят заместник. Най-вероятно ще сключат сделка с някой халф.

Нещо се бъркаш. Артета взима само ЦЗ. 

Делото на века“: три години без присъда и неяснота за бъдещето на клуба

На 6 февруари 2023 г. Висшата лига обяви разследване срещу Манчестър Сити за над 100 предполагаеми финансови нарушения. Три години по-късно, въпреки проведеното изслушване, решение все още няма, а сагата, наречена „делото на века“, продължава да държи в напрежение целия футболен свят

https://dsport.bg/deloto-na-veka-tri-godini-bez-prisada-i-neasnota-za-badesteto-na-kluba~221681.html