Jump to content

Висша Лига 2025/26

Recommended Posts

Челси май-май няма да играят в Европа, ако ги бием.

Освен ако спечелят ФА купата, ама не ми се вярва.

2 hours ago, baivan said:

Челси май-май няма да играят в Европа, ако ги бием.

Освен ако спечелят ФА купата, ама не ми се вярва.

Те за там се пазят. Това е истинският турнир!!!

Гехи няма скорост, не е сила във въздуха, очевидно и гръбнак нямаше тоя мач - "невероятен" трансфер. С английски бастуни не се прави отбор.

Сити ще си вземат домакинствата, зависи с Борнемут какво направят. На Уест Хям това им е шансът за спасение, а Боуен ги обича артетковците, две титли им взе.

Мачът с Палас ще им е протоколен само ако последните са стигнали финал с ЛК, което е твърде вероятно.

Арсенал са почти сигурни шампиони след тоя хикс на Сити.Не виждам при толкова малко оставащи мачове как ще изтърват титлата и то при това представяне на Сити, които потенциално още може да губят точки.А тоя Семеньо все повече ми изглежда на някакъв ментак.

Голямо ръгане беше от градските. Голяма издънка на Сити и не мога да повярвам, че ще видим Артета и Арсенал шампиони. Баси ужаса, супер антипатичен отбор. Може би в момента е най-мразеният английски отбор и има защо

4 hours ago, Dacheff said:

Само като се сетя Евертън как играеха срещу Сити в годините, когато ние се борехме за шампион с тях и как играха снощи :sarcastic:

И аз за това се сетих. Ама Сити сами са си виновни. Мачовете не се печелят само с 70%+ владеене на топката. 

След всеки мач Гехи и Семеньо стават ту Малдини и Роналдоньо, ту Ловрен и Даунинг. Много е полярно мнението за тях тук. 

53 minutes ago, Stivi_G said:

След всеки мач Гехи и Семеньо стават ту Малдини и Роналдоньо, ту Ловрен и Даунинг.

Отвреме навреме Семеньото наистина играе като Дончо Донев. 🙂 

Гехи ги затри чаршафите.🤪 Еми стана ми кеф така хубаво, Пепчо му прималя край тъча. Хаха! Айде Арсенала да вдигат и да се свършва с този сезон.

Аз мисля че и финал ще играят Арсенал.