Jump to content

Шампионска Лига - 2025/26

Recommended Posts

35 minutes ago, Plovdiv_1926 said:

Май ще сме с Исак в тези мачове, Нюкасъл взеха нападател за 90 милиона

Вчера тъкмо си мислех за този Волтемад ли, там как се казва. Уж имаше слухове за нас, за други и се чудех, защо свраките не го вземат.

47 minutes ago, Ian said:

Гнусния плъх, трябва да бъде унижен максимално! 

Братле сигурен съм,че момчето вече разбра че е стъпил в рядко лайнО.

Не знам...не ме кефи идеята да ритаме паднал човек.

Да се спасява...ние гледаме напред!

7 minutes ago, Raybeez93 said:

Убийствено тежки мачове ни предстоят, само като видя че трябва да играем срещу трупата на Чоло  и лошо ми става, с тоя къс състав не ми се мисли.

Е затова трябва да го поразширим в следващите дни. Гехи и Исак по идеалному.

56 minutes ago, S.G. said:

Кои са тея от последното гостуване ?

55 minutes ago, AllYouNeedIsKlopp said:

Галатасарай.

Кайрат(Казахстан) визира колегата, объркал се е нещо, предполагам знае емблемата на Галата. Срещу казаците е домакинство.
@baivan давай разчет на програмата преди Уефа, хората не издържат 🙂

12 minutes ago, Bellamy said:

Кайрат(Казахстан) визира колегата, объркал се е нещо, предполагам знае емблемата на Галата. Срещу казаците е домакинство.
@baivan давай разчет на програмата преди Уефа, хората не издържат 🙂

Програмата май чак събота

Миналата година с колко точки се класираха? Ако си вземем мачовете с Карабах, Марсилия, ПСВ и Галата са 12 точки. От другите още 3 да вземем би трябвало да стигнат.

17 minutes ago, oZZy said:

Миналата година с колко точки се класираха? Ако си вземем мачовете с Карабах, Марсилия, ПСВ и Галата са 12 точки. От другите още 3 да вземем би трябвало да стигнат.

Последният класиран е Брюж с 11 точки, иначе от първите осем, които отиват направо на 1/8-финал, е Вила с 16 точки, според мен Марсилия и Галатасарай ще са по-трудни гостувания от Франкфурт, с немци принципно лесно играе Ливърпул, а и те здравата продадоха и свалиха нивото, макар че сега някакъв турчин се очертавал следващата им звезда в нападение.

Според мен отборът пак ще е от челниците, Реал и Атлетико имат проблеми, поне едното домакинство ще се вземе, да не кажа и двете. Интер без Индзаги са непредсказуеми, макар че си запазиха отборът.

Леверкузен доволно сипали на Юнайтед "Надяваме се да не ни се падне Гримзби"

https://x.com/bayer04_en/status/1961093674797818192?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1961093674797818192|twgr^|twcon^s1_c10&ref_url=about%3Ablank

Слот: 

„Мисля, че първото нещо, което трябва да кажа, е, че както миналия сезон, жребият е много труден, но знаехме, че ще бъде такъв, защото в Шампионската лига, особено с новия формат, няма такова нещо като лесен жребий.

„Но това, което е ясно, е, че това е много вълнуващ жребий, пълен с големи мачове както у дома, така и навън.

„Да можем да посрещнем Реал Мадрид отново на Анфийлд е нещо специално.

( и ние мислим така, защото... нали? )

Мачът от миналия сезон, разбира се, беше запомнящ се - и очаквам същото и този път. Сигурен съм, че това е мач, който целият свят ще гледа.

Лично за мен винаги е хубаво да играя срещу холандски отбор ПСВ Айндховен, отбор, който спечели титлата в лигата две години поред.

„Същото важи и за Галатасарай, които спечелиха три поредни в Турция, и за Карабах, шампионите на Азербайджан.

„И това, че играем срещу отбори от калибъра на Интер Милано, Атлетико Мадрид, Айнтрахт Франкфурт и Марсилия, показва силата на това състезание.

„Никой от мачовете ни от лигата няма да е лесен, това е ясно, но съм сигурен, че нашите фенове ще очакват с нетърпение всички мачове на „Анфийлд“ и всички гостувания, които ще се играят на големи стадиони с фанатични и страстни фенове.

„Те ще бъдат развълнувани, както и ние. Предстои ни много натоварен график, както на вътрешния, така и на европейския терен, но сме развълнувани и готови за предстоящите предизвикателства.“

5 hours ago, baivan said:

Слот: 

„Мисля, че първото нещо, което трябва да кажа, е, че както миналия сезон, жребият е много труден, но знаехме, че ще бъде такъв, защото в Шампионската лига, особено с новия формат, няма такова нещо като лесен жребий.

„Но това, което е ясно, е, че това е много вълнуващ жребий, пълен с големи мачове както у дома, така и навън.

„Да можем да посрещнем Реал Мадрид отново на Анфийлд е нещо специално.

( и ние мислим така, защото... нали? )

Мачът от миналия сезон, разбира се, беше запомнящ се - и очаквам същото и този път. Сигурен съм, че това е мач, който целият свят ще гледа.

Лично за мен винаги е хубаво да играя срещу холандски отбор ПСВ Айндховен, отбор, който спечели титлата в лигата две години поред.

„Същото важи и за Галатасарай, които спечелиха три поредни в Турция, и за Карабах, шампионите на Азербайджан.

„И това, че играем срещу отбори от калибъра на Интер Милано, Атлетико Мадрид, Айнтрахт Франкфурт и Марсилия, показва силата на това състезание.

„Никой от мачовете ни от лигата няма да е лесен, това е ясно, но съм сигурен, че нашите фенове ще очакват с нетърпение всички мачове на „Анфийлд“ и всички гостувания, които ще се играят на големи стадиони с фанатични и страстни фенове.

„Те ще бъдат развълнувани, както и ние. Предстои ни много натоварен график, както на вътрешния, така и на европейския терен, но сме развълнувани и готови за предстоящите предизвикателства.“

много добър анализ на жребият,не знам как точно го изтеглиха,но ни натресоха,може би най-тежките възможни отбори.дано да успеем да влезем в осмицата.все пак ще бъдат,много вълнуващи мачове,и може би,изнервящи на моменти за нас.

В този жребий виждам само 6 сигурни точки, с/у Карай Бах и ПСВ у дома, всички останали мачове, естествено са възможни за печелене, но са т.н. на английски “трики” 

Галата изхарчиха невероятна сума и взеха Осимен и Сане, топ играчи и то не в заника си, бил съм на мач на турски стадион и на живо знам, какво е 40-50к да свирят в един глас с всяко поемане на топката от противника, това без тапи на ушите може да те побърка !

Марсилия и Айнтрахт, също като домакини, не са за подценяване, имат мн диви фенове от “малцинствата”

Интер, знаем как играеха при Индзаги и 2 пъти финал за 3 г, сега с новия треньор, но със запазен състав , не знам, как биха били, но не са за подценяване, отново като домакини

Реал и Атлетико - ясно, и сме ги драли, но и те нас!

Новият формат е 100 пъти по-добър, само да не добавяха по толкоз мачове.

С една малка уговорка. Според мен английските отбори ще се представят добре в първата фаза, където си изисква широчина в състава, но дава предимство на отборите от фермерските лиги в заключителната фаза.

Имало правило в УЕФА, което изключва в групата отбори да играят три сезон поред на един терен.

Така не можем да бъдем домакини на Реал през сезон  26/27

( Тренд харесва това )

7 hours ago, baivan said:

Имало правило в УЕФА, което изключва в групата отбори да играят три сезон поред на един терен.

( Тренд харесва това )

Ако още е в Реал тогава 😄 

Ами така е като имаме толкова малко домашни играчи - хем сме къси, хем даже не можем да си регистрираме играчите, които имаме.

Чутовна глупост е махането на играчи като Харви Елиът и Кунса без те да бъдат заменени с други играчи, които да влязат в тази квота. 

26 minutes ago, pehotineca said:

Само 17 нон хоум гроун е можело.

Броя ги вече три пъти - всички чужденци са общо 20, в това число и Робокопа, за който не съм сигурен дали не се води "местен",  като  има и трима голобради младежи - унгарското вратарче, новия Леони, и някакъв Дохърти от Ирландия.

Те според мен не са нужни, за трети вратар имаме едно англе на 28 год, вместо унгареца на 20 

On 30.08.2025 г. at 3:11, baivan said:

( Тренд харесва това )

Това може да е подготовка за примерно трета поредна година да изтеглят Ливърпул-Реал Мадрид и да го обърнат на Реал Мадрид - Ливърпул. "Ама те правилата такива"