Jump to content

Шампионска Лига - 2025/26

Recommended Posts

33 minutes ago, Besen94 said:

Уефа просто се гаври! Не може да играят Атлетико на Симеоне и Арсенал на Артета и да не е поканен Тони Пюлис да гледа мача от ВИП ложата. Да го показват при всеки тъч, корнер и свободен удар в противниковата половина и феновете да пляскат.

Нищо, дано се поправят ако тези два отбора се срещнат в елиминациите, където ако се стигне до равенство в общия резултат - ще се бият по 5 корнера вместо дузпи.

Ти се подигравай, ама статистиката тази година в английското за дълги тъчове, голове от статични, голове с глава, занижен брой пасове и значителното увеличаване на аутовете, изпълнявани дълго - говори, че Тони Пубис с неговия Стоук изпревариха времето си. Ако играеха този сезон в английското, Пюлис щеше да е считан наравно с най-големите в треньорството.

6 hours ago, gsgpz said:

може би за разлика от нас,имат много добри дефанзивни халфове

Има си хас да при четири защитника и три дефанзивни халфа в стартовите 11 да допускат много голове

• 2 weeks later...
13 hours ago, pehotineca said:

Ех Луис Диаз, слаб на куче и непостоянен, само 1 слаб мач с под 7.0 оценка до момента и вкарва само на слабаци в Бундеслигата като ПСЖ..

брат, съберете се тия 2-3 къде още роните сълзи за него и направете шапка да го откупите. С още няколко коментара, може да хване дикиш и току му залипсвал скаузърския и се върнал в обятията ни. Даже аз като практичен човек, предлагам бартер - предложете сина на Слот.

5 hours ago, fishek said:

брат, съберете се тия 2-3 къде още роните сълзи за него и направете шапка да го откупите. С още няколко коментара, може да хване дикиш и току му залипсвал скаузърския и се върнал в обятията ни. Даже аз като практичен човек, предлагам бартер - предложете сина на Слот.

Когато нещо се окаже правилно, не трябва да се забравя и потулва, а световните специалисти изкараха сделката за Диаз като уникална за клуба и тн. Явна грешка!

Просто когато някои предположи нещо и изяде една камара лайна, а после се окаже прав е хубаво да се напомни ))

В моя случай няма как да знаем прав ли съм или не, но отбора боксува а Диаз си мачка.

Иначе ако трябваше аз да решавам нито Гакпо , нито Диаз трябваше да си ходи, бяха си добър тандем с ротациите. 

Имам някакви леки, подчертавам съмнения, че Диаз е бил "окастрен" при нас. Било то от Клоп, Слот или помощниците.

Помним в началото какво животно беше и в последствие му падаше по лека лека... както искате го наречете. 

Все едно клубът го е изгонил като сираче и добрите чичовци от БМ са му дали на ЛД да се разгърне и покаже на какво е способен.  

Ако ТАА беше започнал силно за РМ, щеше да има същите приказки и за него. 

А бе, Лучо искаше нов д-р с параметри съобразени с приноса за отбора и качествата му, още повече, че навлизаше в такава възраст, в която това ще му е най- вероятно последния тлъст д- р, преди да почне да прави последно 10 при арабите или нещо от тоя род! При нас, дори и с бонусите да е взимал към 140к, пак е малко за играч от неговия калибър !

On 5.11.2025 г. at 23:55, Bellamy said:

Имам някакви леки, подчертавам съмнения, че Диаз е бил "окастрен" при нас. Било то от Клоп, Слот или помощниците.

Помним в началото какво животно беше и в последствие му падаше по лека лека... както искате го наречете. 

Има много по-просто обяснение. Диаз играе адски мотивирано в началото (при трансфер/при нов треньор) и после мотивация/форма спада. Няма менталитито на голям играч. 
Почна добре за Клоп и впоследствие разочарова, почна много добре за Слот и му спадна нивото след няколко месеца. Сега в Байерн ще е същото.

Може и да не е само ментално, може и физически да увяхва, ама е по-скоро първото.

• 3 weeks later...
51 minutes ago, ivan3948 said:

41 парцала само във вчерашните мачове в ШЛ. 

Като прибавим и 32-та гола, паднали във вторник, то се получи зверски кръг в най-важният турнир. 

По-важното е, че 10% от тях бяха в нашата врата.

5 minutes ago, ivan3948 said:

Е, тва вече е друга тема, на която отговорът е простичък: Юрген Клоп.

Интересно е кви промени ще има в класирането в следващите три кръга.

Отговорът винаги е Марко Бизот.

Снощи като практичен човек, реших да гледам дербито - Арсенал - Байерн М. 

Просто вътрешно ми беше свито и не исках да гледам каква продукция предлагаме. 

Ами ще ме извинявате всички тук, но неслучайно слагат топчетата като фаворити и за ВЛ и за ШЛ. 

Смятайте щом ми харесаха как играят и то срещу БМ. 

Премерено, без да бързат, без да чистят на посоки. 

Отново, ще ме извинявате, ама ако спечелят едното, двете или всичко тоя сезон /ако продължават да играят така/, няма да е незаслужено. 

После нека да играели грозно със статични и тям подобни. 

И аз ги пуснах и гледах до първия гол. Изенада, пак от корнер. Като гледам Арсенал, все едно гледам един и същи мач всеки път. Иначе ди прав. Както и да играят - красиво, грозно с корнери или тъчове, важното е, че бият. Ако бяхме на тяхно място сега щяхме да се радваме. Победите са си победи. Стига да няма пресилени дузпи в тяхна полза... в същност във ВЛ имаше 2-3 такива ситуации, ама както и да е. Най-много да бяха загубили 2-3 точки. Нищо фатално. 

Най-постоянни са в момента и са фаворит за ВЛ - факт. Ама за ШЛ, е много рано. Миналата година по това време с Барса бяхме двата основни фаворита. Но никой от нас не стигна далече. За ШЛ е трудно да се прогнозира. Кой слагаше ПСЖ като фаворит миналата есен? Та те едвам се класираха за елиминациите и играха допълнителен кръг. 

• 2 weeks later...