Jump to content

Световно първенство 2026

baivan

Recommended Posts

Дедо Дончо Американски отдавна е изплискал легена, та какво е някакъв си червен картон за него 😁

САЩ не трябва да отпадат, рече императорът и си засука перчема 😁😁

5 minutes ago, krk said:

"Сълзи в очите на Роналдо, сълзи в моите очи, сълзи и във вашите очи." - коментатора по БНТ. 🙃

Когато се слагат личните успехи над отборните така ще е. Този Мартинез не посмя да пусне Рамуш, който му е златна резерва, за да не развали рахата на Роналдо. Накрая Силва 1.70 да ти решава мача след центрирания?

Испания имат колектив. Може Ямал да им се води звездата, ама не играе целия отбор за него. 

Четох, че Витиня и Жоао Невеш са създали общо 0 положения на Световното. 😆
То е ясно, че с оня отпред, дето бостанско плашило би било по-полезен нападател, не е лесно. Ама пак е срамна статистика.

Няма да се случи, но ми се ще да има полуфинал Мароко- Белгия, защото ми е много любопитно кой от двата отбора ще има по- голяма подкрепа в Белгия. Би било готино и да се покаже някоя фензона в Брюксел. А, чакай, то тая дилема за подкрепата ще я има и на Франция- Мароко.

Сега САЩ като отпаднаха Доню перчема дали няма да анулира световното 😁

Днес четох изказване на някаква парагвайска кикимора срещу Мбапе. Покрай това първенство някои политици много се превъзбудиха 😁😁

3 minutes ago, SFA said:

Човек така не си бие и кучето на село.

Не, че аржентинците не го заслужават. Най - мръснишкия отбор в последната декада а може и повече. А дано ги отстранят Египет!

Само Меси редовно прави такива хеттрици - изпусната дузпа, гол и асистенция 😆 Велик.

Тоя Хулиан Алварез, дето 150 млн му искат, е свършил с футбола за мен. Дали Чоло го прецака и уби футболното в него, не знам, ама единственото, което може е да тича. Един от най-слабите на Световното.

Аржентина няма кой друг да им вади мачовете, освен Меси или от защитниците някой да вкара с глава. Трудно ще продължава да им е до края на първенството.

Айде пак реферско намигане към аржентинците. Ситуцията преди третия гол даже не я гледаха. А фал си имаше. Брутален фал на тъча първото полувреме - пендела от френско го подмина.

Още 1994 си пролича, че случайници нямат работа в заключителната фаза на турнира. Срам за ФИФА, Инфантино и цялата им посрана клика! Щом гафа с Доньо и червения картон беше подминат лековато, аз нямам надежда за бъдещето на играта. 

Днес цял ден тръбях, че Аржентина е явен фаворит, Египет са слабовати и т.н. Ами... прав бях в крайна сметка.

Този мач, където и когато и в каквито и формации да се играе южноамериканците са  явен фаворит. 

Обаче в този мач египтяните платиха "данък  ФИФА". Преди третия гол даже и не прегледаха положението в наказателното поле на Аржентина. Да не говорим, че и Салах беше леко чукнат или настъпен (от Макалситър май беше). Отмениха гол на Египет заради настъпване, но не прегледаха две положения в пенала на Аржентина.

Меси този мундиал ги носи на гръб, но така повече пречи. Нищо не играят и чакат "Той  геният ще измисли нещо."  При третия гол се видя, че могат и другите да правят смислени работи.

Никога не съм харесвал и Меси и Роналдо и това още от времето когато им даваха златните топки. На ФИФА и УЕФА им трябват точно такива величия и затова си ги коткат. Пари, пари и пак пари. Та затова най-вероятния финал ще е Франция-Аржентина пак, щото другия такъв играе за Франция. Може пък да е за добро тоя път. Загуба на финала на Меси ще боли най-много.

Слухове ,че отделни високопоставени лица от фИФА проучват дали Клоп би  приел да участва в избори за шеф на ФИФА ако успеят да свалят Инфантино.

Това би било уау 

Някак си Норвегия са ми най-симпатични на това световно. Без да се звездеят толкова от голям аутсайдер като нищо могат да ситгнат 1/2 финал или финал. Даваха им 40/45 коефицент преди началото на първенството.