Jump to content

Световно първенство 2026

baivan

Recommended Posts

19 minutes ago, Stivi_G said:

Кой българин ще ти гледа Катар и Швейцария, като играе България срещу Аржентина по волейбол? 

Ти сметка ли ми държиш какво да гледам? Може да не гледам волейбол, може да съм на място, на което няма тази телевизия....

6 minutes ago, demons_eye said:

Ти сметка ли ми държиш какво да гледам? Може да не гледам волейбол, може да съм на място, на което няма тази телевизия....

Не знаех, че ще го приемеш толкова лично, колега, сори. Беше по-скоро шега 😉

Къде тръгна Алисон да излиза 😄

На Карлето очила хич не му отиват. Не може да си гъзар и нърд едновременно.

Буади трябва да го щипнем преди ПСЖ да го купят... На 18 е само пича и въобще не личи това в играта му.

Хората до Марс отиват вече , Канал 1 редят картончета по билярдна маса за да обяснят тактиките.Даже джобовете на билярдните маса не са замаскирали да не личи какво е.

Професионалисти. Държавна работа 😃

1 hour ago, nikiniki said:

Хората до Марс отиват вече , Канал 1 редят картончета по билярдна маса за да обяснят тактиките.Даже джобовете на билярдните маса не са замаскирали да не личи какво е.

Професионалисти. Държавна работа 😃

Можеше и да няма билярдна маса, ами направо на земята 😉

Няма нищо чак толкова смешно в това, Световните първенства (не само във футбола) се гледат от доста "кажуъл" фенове, които иначе не следят футбол. 

Опрделено ми допадат първите няколко дни, Катар наказа високомерието на швейцарците, корейците с приятна игра изгърбиха чешките дървари, Мароко можеше да бие Бразилия, а Австралия стратира с победа (нищо против Турция, просто винаги съм симпатизирал на "Сокърууз"). Категорично подкрепям да има 48 отбора, това се нарича Световно първенство. Хаити например въобще не бяха такива трагици срещу Шотландия.

3 hours ago, Kimi said:

Категорично подкрепям да има 48 отбора, това се нарича Световно първенство.

Според мен при такъв тип турнир броят на отборите трябва да е степен на двойката - 8, 16, 32 или 64 отбора. Защото иначе имаме такива ситуации като Евро 2016, където Португалия с три хикса в групата станаха шмпиони.

43 minutes ago, ReD_Gerrard said:

Според мен при такъв тип турнир броят на отборите трябва да е степен на двойката - 8, 16, 32 или 64 отбора. Защото иначе имаме такива ситуации като Евро 2016, където Португалия с три хикса в групата станаха шмпиони.

Е, а хърватите с техните шанаджийства с безброй продължения и дузпи достигнаха финал и полуфинал при 48 отбора. Нищо против тях, но много се изкефих като Аржентина им писа тройка на предното Световно. Иначе в това, което казваш за бройката отбори, има много смисъл.

34 minutes ago, sunfreak said:

Кюрасао ако ни хванат нас ще ни унижат тежко 😅

Почти всичките им играчи са от холандски школи и играят в Ередивизи. Не очаквах гермацните така да ги ошамарят след началото на мача.

Абе, тоя коментатора вярно ли така ще го оставим да говори за Гакпо? 😄 Кой е тоя пендехо?

Холандия - Япония се очертава да е най-тъпият мач досега на първенството. Не е и учудващо, холандците не стават за нищо. Куман мрази феновете.

Тия Нидерландия играят също като Ливърпул през миналия сезон.Бавен, заспал футбол, явно това си е белег на нидерландската треньорска школа, а не е откритие Слотово.Гакпо забит на лявото крило, тоя Куман не е ли гледам наши мачове през сезона, абсолютен фигурант...

П.П.Сефте виждам черен японец...😀

Япончетата дали не им е наистина време за пробив след два поредни осминафинала особено предния, където биха Испания и Германия в групите?

Групата обаче е доста крива особено с късметлийските шведи, като нищо и да отпаднат.

Не изключвам тази година да има два отбора извън Европа и Южна Америка на полуфиналите. Щатите дават силна заявка, гарнирана с домакинство, Мексико също могат да объркат сметки на Ацтека, от Африка Мароко, Кот Д'Ивоар и Сенегал са доста криви, отделно имаме и толкова подредена Япония от Азия. Не мисля, че разликата на посочените отбори с европейските и южноамериканските е толкова голяма.

Очаквам елиминациите да са много навързани.

Исак с гол и асистенция срещу Тунис.

Шведите дърпат напред и лалетата може да видят доста зор в тази група.Няма Хайити, Кюрасао ,Барбадос, Соломонови Острови и Капо Верде  тука.

На книга Тунис са уж най-слабите ама те половината са из Европа ако не и повече .

Гакпо се е превърнал в Робен, ама от АлиЕкспрес. Бутане навътре и неуспешен удар. Робен поне ги вкарваше в 90% от времето тия, докато нашето момче вече го разгадаха дори и самураите 😄 

Друго си е да вкараш две дузпи в приятелска среща...