Jump to content

Летен трансферен прозорец 2026

Bellamy

Recommended Posts

Ливърпул е насочил вниманието си към защитника на Барселона Жул Кунде, съобщава Daily Mail. Според информацията, английският клуб обмисля възможността да привлече френския национал през следващия трансферен прозорец.

Посочва се, че евентуалната сделка може да бъде на стойност около 80 милиона евро.

Кунде е добър. Такива пари не вярвам да дадем за почти 27-28 годишен играч. Но пък може да ни изненадат, това е пикова възраст за защитник. 

За жалост има подобен стил на обличане като този на Екитике :
hq720.jpg?sqp=-oaymwEhCK4FEIIDSFryq4qpAx

ПП 
Чета че бил правел слаб сезон сега. Аз му гледах миналия и беше доста силен.

15 hours ago, blunt said:

Кунде е добър. Такива пари не вярвам да дадем за почти 27-28 годишен играч. Но пък може да ни изненадат, това е пикова възраст за защитник. 

ПП 

Е.ати изродите! Честно!

Кунде вече си е десен бек. И за Барселона играе там, и за национала. Като го коментирах, имах предвид за бека и за универсалността му, че може да е полезен при нас.

Третата снимка от колажа може да е фейк, но тази не е. Малко в повече ми идва, както съм и лактозоинтолерантен.
images?q=tbn:ANd9GcTzVou4U0m7k3k22nQd0Yi

24 minutes ago, tsbalabanov said:

Ние да нямаме фетиш към ниски и черни защитници? Тоя Кунде е по-нисък и от Гехи... 

Е той си е ДБ по принцип с опция да играе и като ЦЗ. 1.80 е висок, което не е токова зле за ДБ, но за ЦЗ си е нисък. 

19 hours ago, blunt said:

ПП 

И тоя е възпитаван на Петрохан!

• 2 weeks later...

След похарчени 400м като гледам отбора май трябва още толкова... Вече изхарчихме още  60м за Джакет, oбаче като си замисля колко още играчи ни трябват.

За мен задължителни са поне 1 десен бек ,Брадли няма да играе поне до началото 2027, а и ляв бек ако Робо напусне. 

Централни защитници ВВД, Гомез,Леони и Джакет. Тука единствено може да се спасим ако Конате остане и се насочат парите в други постове. 

Халфове като количество имаме много ( и Харви като се върне от наем), но класата нещо ми куца тук и смятам, че ни трябва още 1 и да се продадат други. 

Крила - ей тука вече идват големите ни проблеми. Трябват ни 2 титулярни нови крила, които почват от 60м на парче, ако няма да вземаме "талант" от някой изпаднал отбор. 

Класирането ни в ШЛ за 100% задължително

46 minutes ago, kibo1992 said:

След похарчени 400м като гледам отбора май трябва още толкова... Вече изхарчихме още  60м за Джакет, oбаче като си замисля колко още играчи ни трябват.

За мен задължителни са поне 1 десен бек ,Брадли няма да играе поне до началото 2027, а и ляв бек ако Робо напусне. 

Централни защитници ВВД, Гомез,Леони и Джакет. Тука единствено може да се спасим ако Конате остане и се насочат парите в други постове. 

Халфове като количество имаме много ( и Харви като се върне от наем), но класата нещо ми куца тук и смятам, че ни трябва още 1 и да се продадат други. 

Крила - ей тука вече идват големите ни проблеми. Трябват ни 2 титулярни нови крила, които почват от 60м на парче, ако няма да вземаме "талант" от някой изпаднал отбор. 

Класирането ни в ШЛ за 100% задължително

Хм.. Не съм сигурен, дали въобще ще ни трябват крила! Щото например, Слот не иска и не играе с крила. Зависи, кой ще е треньор следващия сезон. 

2 hours ago, livernas said:

Хм.. Не съм сигурен, дали въобще ще ни трябват крила! Щото например, Слот не иска и не играе с крила. Зависи, кой ще е треньор следващия сезон. 

Не е така. Слот иска крила и играе бая с тях. Въпроса е, че тази година не успява по никакъв начин да развие играта ни спрямо тях + Виртц и нападател. Проблема е, че аз лично не виждам никакви комбинации и тренирани ситуации, както беше при Клоп или дори миналата година ...

Тая мисълм че не иска да играе с крила издиша.Първо не е искал продажбата на Диаз и друго вчера се видяха първите две смени какви бяха.Просто Салах и Гакпо не стават за тази позиция.

Добре де.. Може и да иска крила, но не виждам игра с крила! Може би, наистина Салах и Гакпо, не се справят. В такъв случай, ще ни трябват и крила. И, както казва и колегата Кибо1892, след похарчените 400 и кусур милиона, ще ни трябват още толкова! Твърде разхитително и много малко вероятно, да се изсипят още толкова пари.

Ами нямаше да трябват много пари,но трансферните гурурата си го направиха така.Не трябваше да  се продава Диаз и не трябваше да се дават тия пари за Исак.Сами се вкараха в тоя капан.

13 minutes ago, stenmark said:

Ами нямаше да трябват много пари,но трансферните гурурата си го направиха така.Не трябваше да  се продава Диаз и не трябваше да се дават тия пари за Исак.Сами се вкараха в тоя капан.

Той Диаз не беше нещо много много повече от крилата, които имаме в  момента. Трябваше да се купи крило през януари. Тогава бяхме на 10-на точки от първото място и имахме сериозни шансове според мен да се борим с Вила за третото място. Вместо това, в момента се мъчим за пето място и през лятото ще купим крило ...

2 hours ago, Mar70 said:

Той Диаз не беше нещо много много повече от крилата, които имаме в  момента. Трябваше да се купи крило през януари. Тогава бяхме на 10-на точки от първото място и имахме сериозни шансове според мен да се борим с Вила за третото място. Вместо това, в момента се мъчим за пето място и през лятото ще купим крило ...

След като не си Шампион, няма абсолютно никакво значение дали си 2-ри, 3-ти или 5-ти! Важно е да си в зона ШЛ, щото едно отиване до четвърт финал там, носи към 80 милки, че може и повече...🤨 

1 hour ago, Taipan said:

След като не си Шампион, няма абсолютно никакво значение дали си 2-ри, 3-ти или 5-ти! Важно е да си в зона ШЛ, щото едно отиване до четвърт финал там, носи към 80 милки, че може и повече...🤨 

Е да де ама ако в момента бяхме 3-ти с 7-8 точки пред Юнайтед и Челси щеше да е по - различно от това да сме с равни точки и да се чудим дали ще влезем.

32 minutes ago, Mar70 said:

Е да де ама ако в момента бяхме 3-ти с 7-8 точки пред Юнайтед и Челси щеше да е по - различно от това да сме с равни точки и да се чудим дали ще влезем.

То ако бяхме с 8 пред МЮ щяхме да се борим за титлата 😄 Арсенал щяха да са със седем точки повече, но и мач в аванс, а МС само на две при равни мачове. При по-тежка програма за тях и общ сблъсък помежду им щяхме да сме замесени и в борбата за титлата. Особено при колебливите резултати на Сити и Арсенал.

Но това хипотетично на базата на твоите думи. Тогава след края на сезона, хич нямаше да ни пука, че просто сме в зона ШЛ, а че сме останали на 3-4т от шампиона. Този сценарий е по-гаден, отколкото победно влизане в 5цата в края, след като си изтървал отдавана шансовете за титлата. 

11 hours ago, Stivi_G said:

То ако бяхме с 8 пред МЮ щяхме да се борим за титлата 😄 Арсенал щяха да са със седем точки повече, но и мач в аванс, а МС само на две при равни мачове. При по-тежка програма за тях и общ сблъсък помежду им щяхме да сме замесени и в борбата за титлата. Особено при колебливите резултати на Сити и Арсенал.

Но това хипотетично на базата на твоите думи. Тогава след края на сезона, хич нямаше да ни пука, че просто сме в зона ШЛ, а че сме останали на 3-4т от шампиона. Този сценарий е по-гаден, отколкото победно влизане в 5цата в края, след като си изтървал отдавана шансовете за титлата. 

Въпроса е, че с едно класно крило щеше да сме по - напред от сега, което в края на сезона може да се окаже разликата. Сити взеха Семеньо и в момента се борят за титлата ...

21 minutes ago, Mar70 said:

Въпроса е, че с едно класно крило щеше да сме по - напред от сега, което в края на сезона може да се окаже разликата. Сити взеха Семеньо и в момента се борят за титлата ...

Абсолютно вярно. Нашите просто трябваше да се напънат за Гехи и Семеньо. И двамата, вече започнаха да оправдават парите дадени за тях.

1 hour ago, Mar70 said:

Аз за това казах, че парите за Исак лятото можеха да бъдат инвестирани в ЦЗ (дори това да не е Гехи) и крило. Сега можехме да сме с доста повече точки и дори да се борим за титлата.