svivcv Posted April 5 Report Share Posted April 5 22 hours ago, HardRedRock said: Така е, но според мен не трябва да се прекалява със свирачи (особено звездолети), че ще заприличаме на един любим мой гранд от Испания. Между другото Teamtalk спекулират, че лятото ще се разделим със 7 играчи: Мака, Къртис, Киеза, Робо, Гакпо, Джо и Ибрахим + Мо. Нямало кинти за нови и ще се продава или освобождава бюджетт от заплати. В допълнение Anfield index твърди, че Атлетико имали интерес към Гошо вратарчето и той нямал нищо против, щото му се играело редовно. Ясно е, че няма нищо сигурно, но където има дим има и огън. Интересно лято може да има. Всъщност, кой испански гранд имаш в предвид? Този, дето съвсем скоро ще има повече ШЛ от всички останали или другия, дето последните трийсет години играе най-приятния за гледане футбол в Европа? Опасявам се, че визираш третия (ама ние сме си горе-долу едно към едно, та няма какво толкова да заприличваме). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HardRedRock Posted April 5 Report Share Posted April 5 4 minutes ago, svivcv said: Всъщност, кой испански гранд имаш в предвид? Този, дето съвсем скоро ще има повече ШЛ от всички останали или другия, дето последните трийсет години играе най-приятния за гледане футбол в Европа? Опасявам се, че визираш третия (ама ние сме си горе-долу едно към едно, та няма какво толкова да заприличваме). Визирам балерините. И 500 ШЛ да вземат пак не могат да ми станат симпатични. Просто галактикос не е моята бира. Само като си представя, че може да имаме играч като оня бабуин Вини Джуниър и ме хващат бесните. alex59, maik05, nikiniki and 5 others 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svivcv Posted April 5 Report Share Posted April 5 2 hours ago, HardRedRock said: Визирам балерините. И 500 ШЛ да вземат пак не могат да ми станат симпатични. Просто галактикос не е моята бира. Само като си представя, че може да имаме играч като оня бабуин Вини Джуниър и ме хващат бесните. И наще не са много убави. Половината носят рокли. Ако не бяха наши...не ми се мисли! Едва ли е толкова лошо да печелиш турнир всяка година. Аз станах фен на Ливърпул 84та. Тази година не бих станал фен, каквито и ценности да изповядва клуба. Всъщност хомосексуалните ценности и извращенията като цяло ме отблъскват, та, никакъв шанс! Steve_G 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve_G Posted April 5 Report Share Posted April 5 28 minutes ago, svivcv said: И наще не са много убави. Половината носят рокли. Ако не бяха наши...не ми се мисли! Едва ли е толкова лошо да печелиш турнир всяка година. Аз станах фен на Ливърпул 84та. Тази година не бих станал фен, каквито и ценности да изповядва клуба. Всъщност хомосексуалните ценности и извращенията като цяло ме отблъскват, та, никакъв шанс! Stivi_G, stenmark and Dacheff 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted Thursday at 09:13 PM Report Share Posted Thursday at 09:13 PM Ювентус премина от думи към действия за Алисон Бекер. „Бианконерите” са насочили поглед към 33-годишния бразилски вратар на Ливърпул още от началото на 2026 година, а контактите с обкръжението на играча са дали положителен резултат, пише “La Gazzetta dello Sport”. Алисон е отворен за трансфер в Торино и оптимизмът в лагера на Ювентус расте. Преговорите са насочени към тригодишен договор, естествено при по-ниско заплащане в сравнение с английската му заплата. Връзката между Алисон и Спалети не е случайна, като двамата са работили заедно по времето, когато бразилецът беше вратар на Рома. Leon1912, Riise, bArele and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stenmark Posted Friday at 05:22 AM Report Share Posted Friday at 05:22 AM Това донякъде го разбирам.Вярно в момента Ювентус не са нещо особено,но като вижда какво се случва в отбора.А честно остане ли Слот и за другия сезон,могат и на други да им се ходи. Taipan, RedTop1892, Stivi_G and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts