Jump to content

Летен трансферен прозорец 2026

Bellamy

Recommended Posts

22 hours ago, HardRedRock said:

Така е, но според мен не трябва да се прекалява със свирачи (особено звездолети), че ще заприличаме на един любим мой гранд от Испания.

Между другото Teamtalk спекулират, че лятото ще се разделим със 7 играчи: Мака, Къртис, Киеза, Робо, Гакпо, Джо и Ибрахим + Мо. Нямало кинти за нови и ще се продава или освобождава бюджетт от заплати. В допълнение Anfield index твърди, че Атлетико имали интерес към Гошо вратарчето и той нямал нищо против, щото му се играело редовно. Ясно е, че няма нищо сигурно, но където има дим има и огън. Интересно лято може да има. 

Всъщност, кой испански гранд имаш в предвид? Този, дето съвсем скоро ще има повече ШЛ от всички останали или другия, дето последните трийсет години играе най-приятния за гледане футбол в Европа? Опасявам се, че визираш третия (ама ние сме си горе-долу едно към едно, та няма какво толкова да заприличваме).

4 minutes ago, svivcv said:

Всъщност, кой испански гранд имаш в предвид? Този, дето съвсем скоро ще има повече ШЛ от всички останали или другия, дето последните трийсет години играе най-приятния за гледане футбол в Европа? Опасявам се, че визираш третия (ама ние сме си горе-долу едно към едно, та няма какво толкова да заприличваме).

Визирам балерините. И 500 ШЛ да вземат пак не могат да ми станат симпатични. Просто галактикос не е моята бира. Само като си представя, че може да имаме играч като оня бабуин Вини Джуниър и ме хващат бесните.

2 hours ago, HardRedRock said:

Визирам балерините. И 500 ШЛ да вземат пак не могат да ми станат симпатични. Просто галактикос не е моята бира. Само като си представя, че може да имаме играч като оня бабуин Вини Джуниър и ме хващат бесните.

И наще не са много убави. Половината носят рокли. Ако не бяха наши...не ми се мисли! 

Едва ли е толкова лошо да печелиш турнир всяка година. Аз станах фен на Ливърпул 84та. Тази година не бих станал фен, каквито и ценности да изповядва клуба. Всъщност хомосексуалните ценности и извращенията като цяло ме отблъскват, та, никакъв шанс!

28 minutes ago, svivcv said:

И наще не са много убави. Половината носят рокли. Ако не бяха наши...не ми се мисли! 

Едва ли е толкова лошо да печелиш турнир всяка година. Аз станах фен на Ливърпул 84та. Тази година не бих станал фен, каквито и ценности да изповядва клуба. Всъщност хомосексуалните ценности и извращенията като цяло ме отблъскват, та, никакъв шанс!

658847360_18366050986207522_5826210313296422368_n.webp?stp=dst-jpg_s640x640_tt6&_nc_cat=1&ccb=1-7&_nc_sid=13d280&_nc_ohc=3NHS5a3ILPoQ7kNvwFsBqfd&_nc_oc=AdqV_K9Ybu74nekLBSuLCfM1xpyq8vQF9vVx44WkbW3oEQxHJ5HyHenPSv4TrmvaJ5E&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-sof1-2.xx&_nc_gid=7ca4jL8pL1URyMpEvnp58A&_nc_ss=7a3a8&oh=00_Af0d88kaaVEfpwy4iSIKDUfZVsc3Moj9KEJ_QE7qgB6MXQ&oe=69D83542

Ювентус премина от думи към действия за Алисон Бекер. „Бианконерите” са насочили поглед към 33-годишния бразилски вратар на Ливърпул още от началото на 2026 година, а контактите с обкръжението на играча са дали положителен резултат, пише “La Gazzetta dello Sport”.

Алисон е отворен за трансфер в Торино и оптимизмът в лагера на Ювентус расте. Преговорите са насочени към тригодишен договор, естествено при по-ниско заплащане в сравнение с английската му заплата.

Връзката между Алисон и Спалети не е случайна, като двамата са работили заедно по времето, когато бразилецът беше вратар на Рома.

Това донякъде го разбирам.Вярно в момента Ювентус не са нещо особено,но като вижда какво се случва в отбора.А честно остане ли Слот и за другия сезон,могат и на други да им се ходи.