Jump to content

Висша Лига 2026/27

Recommended Posts

11 hours ago, Stojkica said:

Рая пред Алисон ... толкоз за достоверността на "класацията".

Ами Исак преди Екитике? Разликата като принос за изминалия сезон е осезаема в полза на французина!

Не гледам мача, ама какво е това Арсенал да ти води 2-0 20-та минута. Дебелия Франк да не е излезнал "с 2 туби вазелин", както обича да казва дебелия Венци.

Не знам с какво е излезнал, обаче голямо мачкане е. Хората си купиха Цолис за 35 млн и човекът не се спира. Ние пак изкопаваме някакви трансферни цели за по 60-70млн, дето не стават, че на всичкото отгоре вече и контузени ще ги взимаме.

10 hours ago, X_r_i_s-t_o said:

Не знам с какво е излезнал, обаче голямо мачкане е. Хората си купиха Цолис за 35 млн и човекът не се спира. Ние пак изкопаваме някакви трансферни цели за по 60-70млн, дето не стават, че на всичкото отгоре вече и контузени ще ги взимаме.

Цолис за тези 35м. си е чист обир. Не знам как другите отбори успяват да намират такива играчи на евтино, а ние изръсваме по една торба с пари за играчи, на които им е нужни сезон-два да оправдаят парите, които са дадени за тях... Ковънтри не са никакво мерило, но определено Арсенал показаха хубава игра. 

2 hours ago, S.Gerrard(8) said:

Цолис за тези 35м. си е чист обир.

Артетко си намери "Робъртсън" и пак му дойде късметлийски с контузиите на Тимбър и Салиба.

2 hours ago, S.Gerrard(8) said:

Не знам как другите отбори успяват да намират такива играчи на евтино, а ние изръсваме по една торба с пари за играчи, на които им е нужни сезон-два да оправдаят парите, които са дадени за тях...

Така се тръгва към дъното със скъпи, неоправдани трансфери. При клопската ера имаше по-скъпи трансфери, но един, два, на правилните позиции, защото се знаеше къде се иска човека. Сега купуваме скъпо ей така, да купим нещо. Само Вирц си струваше парите и за позиция която се търсеше.

On 21.08.2026 г. at 23:05, X_r_i_s-t_o said:

Именно. Има много такива перспективни играчи, които клубовете в които се работи правилно си взимат за нормални пари.
Арсенал събраха такъв отбор, че резервите им могат да бият титулярите ни вече.

Също забелязвам, че повечето им трансфери се случват по-"тихичко" и бързо. Докато при нас, от ден едно всички медии тръбят за всяка подробност - Ние сме искали Диоманде, ама той не ни искал, толкова сме дали за Баркола, ама те искали повече 60,70,80 за Менте.
С тоя Баркола пак завъртяхме такава драма, че вече като чуя новини за него ми става лошо. Същата сапунка като с Исак.

Иначе евала на Юнайтед, въпреки че като знам ние в какво положение сме ме е страх да им се присмивам.

On 21.08.2026 г. at 23:05, X_r_i_s-t_o said:

Не се спира да прави какво? Гол ли вкара, асистенция ли направи или дрибъл успешен има срещу Ковънтри? За крило не е нужно да вкара или асистира, за да направи много силен мач, ама дрибли някакви успешни поне да беше записал в първия кръг.

Такива като Цолис сме купували, Гакпо е подобен тип трансфер. Арсенал ще осъзнаят, че им трябва ъпгрейд на него, даже може би още този прозорец ще вземат титуляр за лявото крило. Искаха Баркола и Морган Роджърс, въпъреки че бяха уредили Цолис. Но ПСЖ ги пръсна с исканата цена, а Челси ги надцака или успя да убеди Роджърс, че ще го пуска на неговата си позиция, която е зад нападателя. Защото Роджърс игра от зор на крилото във Вила миналия сезон и предпочита зад нападателя.

Според мен игра много добре и повечето опасности ги създаде той. Постоянно топката се въртеше през него.Много добро движение в пространствата без топка. Един мач не го прави играч, но ми хареса.

Проблемът не е в "много пари", а за кого са дадени и как този човек ще пасне на отбора. Пример за много добър трансфер си е Квича. 70М януари към тогаващния момент не бяха малко пари. Но без него едва ли щяха да спечелят 2 ШЛ. Ако беше дошъл при нас също щяхме да сме по-добре, ама едва ли щеше да има толкова значим принос при нас при Слот, колкото в ПСЖ. 

На Гуд Ебенинг му разпродадоха състава и му взеха Гарначо. 😀 Един конкурент по-малко. Имам чувството, че Арсенал ще бъде шампион с лекота, докато разликата между останалите отбори няма да е голяма. Битката за Европа ще е по-свирепа дори и от тази през миналия сезон.

Вила и Сити си разпродадоха отбора - при тях очаквам сериозен разпад този сезон, още повече че Сити са и без Чеп. При Тотнъм и МЮ вече е странен този старт, но нещата вървят към убедителна титла за Арсенал и вторенство между другите отбори.

20 hours ago, Svet said:

На Гуд Ебенинг му разпродадоха състава и му взеха Гарначо. 😀 Един конкурент по-малко. Имам чувството, че Арсенал ще бъде шампион с лекота, докато разликата между останалите отбори няма да е голяма. Битката за Европа ще е по-свирепа дори и от тази през миналия сезон.

От Артета очаквам всичко, ще вземе да се прави на треньор, да си ротира 12-те защитника, защото всички вероятно в договорите си напъват да са титуляри и тн. и ще спукат гумата.. дето се вика и ние бяхме супер фаворит и с лекота вдигахме миналия сезон в началото, ама да видим.. Сити макар да имаха доза късмет, взеха мач срещу бившия отбор на Ираола който нямаше загуба 18 мача във ВЛ, отбор който би шампионския Арсенал на Емиратс. Тая година очаквам и Челси да избухнат, ще видим, има твърде много време.